Fiica lui Ion Țiriac a devenit femeie fatală. Cu ce se ocupă moștenitoarea celui mai bogat român

ioana-tiriac-fiica-ion-tiriac_5.jpg

ioana tiriac
Ioana Ţiriac este conştientă că este o femeie atrăgătoare
foto: arhivă personală/Instagram

Pe cât de celebru, pe atât de discret cu viața personală. Puțini știu că celebrul magnat Ion Țiriac (79 de ani) are trei moștenitori: doi băieți și o fată, iar unica sa fiică este o domnișoară superbă. Nu doar frumoasă, ci și deșteaptă, căci nu de puține ori am întâlnit-o la acțiuni caritabile, organizate chiar de ea.

Magnatul a cărui faimă a cucerit mapamondul, singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, nu a epatat cu viața personală și a reușit să își țină odraslele departe de ochii lumii. Spre deosebire de bunul său prieten, Ilie Năstase, Țiriac a fost căsătorit o singură dată, însă are trei copii.

Cu frumoasa jurnalistă egipteancă Sophia Ayad are o fată pe nume Ioana, în vârstă de 21 de ani, și un băiat, pe Karim, de 24 de ani. Cu manechinul american Mikette von Issenberg, Țiriac îl are pe Ion Alexandru, în vârstă de 42 de ani. Unica sa fiică s-a transformat peste noapte dintr-o fetiță, într-o femeie superbă, interesată de modă, de accesorii, de felul în care arată. Trebuie să recunoaștem că tânăra este superbă și a moștenit frumusețea mamei sale. Și ea este conștientă de aceste calități și iată că a început să-și schimbe și stilul de a poza pe Instagram, fiind mult mai feminină și mai senzuală în ultima vreme.

 • ioana tiriac
  Ioana Ţiriac este conştientă că este o femeie atrăgătoare
  foto: arhivă personală/Instagram
 • ioana tiriac
  Ioana Ţiriac are un trup de fotomodel
  foto: arhivă personală/Instagram
 • ioana tiriac
  Ioana Ţiriac
  foto: arhivă personală/Instagram
 • ioana tiriac
  Ioana Tiriac
  foto: arhivă personală
 • ioana tiriac
  Ioana Ţiriac, alături de fratele ei mai mare, Ion Alexandru Ţiriac
  foto: arhivă personală/Instagram
 • Maximize

1/5

Însă Ioana nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă, iar anul trecut am putut afla mai multe despre ea. Pe 14 martie 2018, aceasta a organizat un eveniment caritabil, Bucharest Charity Fashion Show, care a vut loc la Stejarii Country Club, iar în cadrul acestuia au fost licitate mai multe obiecte și rochii, banii mergând în contul Fundaţiei Inovaţii Sociale “Regina Maria”.  Ioana a fost admirată de toată lumea și pentru felul în care a organizat evenimentul, dar și pentru felul în care s-a aranjat.

ioana_si_tiriac.jpg

ioana tiriac ion tiriac fiica
Ioana şi celebrul ei tată, Ion Ţiriac, care i-a fost alături anul trecut, la evenimentul caritabil de la Stejarii
foto: Dorin Constanda

Naturalețea ei i-a cucerit pe toți cei prezenți. Presa a spus la momentul respectiv că ar putea cocheta oricând cu moda, însă ea a preferat să pozeze doar pentru magazinul de haine al mamei sale. Pe contul ei de Instagram, Ioana pozează în divă sexy și elegantă: vacanțe în locuri exotice, haine de la branduri internaționale și distracții în locuri exclusiviste. Este bună prietenă cu Gloria, fata Ritei Mureșan, așa că fetele sunt partenere și la distracție, nu doar la activități profesionale. Ioana a absolvit cursurile Școlii Americane din București, iar anul trecut a susținut bacalaureatul. Aceasta urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean.

Citește și:

Așa l-au vrăjit pe Țiriac singurele femei care i-au dăruit copii!

EXCLUSIV Sophie Ayad, fosta mare iubire a lui Ion Ţiriac: «Nu mă pricep să întreţin relaţiile cu bărbaţii»

Loading...

Citește și

 • ion tiriac sophie ayad

  Toată lumea îl cunoaşte pe Ion Alexandru Ţiriac, dar puţini sunt cei care ştiu că magnatul Ion Ţiriac mai are un băiat chipeş, pe Karim. Tânărul are 24 de ani locuieşte şi el ca şi Ioana Ţiriac, fiica omului de afaceri, la Monte Carlo, alături de mama lor, Sophie Ayad (52 de ani).

 • Ioana Tiriac, Ion Tiriac, fiica lui Ion Tiriac, Gloria Muresan, interviu, gala caritabila, eveniment, mostenitorii lui Tiriac

  Anul trecut, fiica lui Ion Țiriac s-a mutat din Monaco, în România, pentru a fi mai aproape de tatăl său. S-a înscris la un liceu de elită, iar acum se pregătește de bacalaureat. Între timp, miercuri 14 martie, a organizat și un eveniment caritabil, alături de prietenii ei, Gloria Mureșan și Parsa Kanani. Repoterul Click! a stat de vorbă cu magnatul Ion Țiriac, care se declară cel mai mândru tătic.