Fiica lui Carmen Harra își ține soțul ascuns. Iată care este motivul!

alexandra_4.png

alexandra harra
Alexandra Harra s-a măritat, dar își ține ascuns soțul milionar
foto: arhivă personală

“Adio burlăcie!” Asta a spus Alexandra, fiica lui Carmen Harra, în urmă cu un an! Sexoasa blondă pare foarte fericită în postura de femeie măritată, dar refuză cu îndârjire să-și arate soțul. Se pare că norocosul bărbat este un potent om de afaceri care locuiește în Miami.

Alexandra Harra ne-a mărturisit, zilele trecute, că este foarte fericită în brațele soțului său, ba mai mult, cei doi vor să devină și părinți în perioada următoare.

alexandra harraZoom
Alexandra Harra este într-o formă de invidiat
foto: arhivă personală

 

“Acum scriu o carte nouă despre relații și încerc să rămân însărcinată. Îmi doresc mult de tot să devin mamă, am tot așteptat acest moment. Acum sunt în Miami, nu sunt sigură când mai vin în România. M-am măritat, dar nu am publicat poze cu noi doi, îmi place să țin secret, nu vreau să am energii negative de la alți oameni”, a declarat Alexandra pentru Click!

loading...
Loading...

Citește și

  • alexandra harra bruneta schimbare look

    O nuntă ca în poveşti trebuia să aibă loc în Bahamas la începutul acestei luni. Fiica celebrei clarvăzătoare Carmen Harra a decis să se facă fată de casă şi să renunţe la pictorialele incitante. Deşi a primit un inel în valoare de 20.000 de dolari, planurile de nuntă au fost anulate de un eveniment neprevăzut. Alexandra Harra a povestit ce i s-a întâmplat şi de ce nu a mai ajuns în faţa altarului.

  • alexandra harra posterior bombat

    Alexandra Harra se laudă cu cel mai sexy posterior şi îi face concurenţă serioasă lui Kim Kardashian în America. Fiica celebrei prezicătoare a declarat că în timp ce formele divei de peste Ocean sunt efectul bisturiului, ea este sută la sută naturală. Chiar dacă natura a fost generoasă cu ea, tânăra nu se culcă nici ea pe o ureche şi lucrează intens la sala de fitness.