Fiica Danei Săvuică e pe picioarele ei! Cu ce se ocupă Julie după ce a studiat în străinătate

dana-savuica-fiica-julie.jpg

Dana Săvuică este mândră de parcursul în viață al fiicei sale, Julie
Foto: Instagram

Dana Săvuică și fiica ei, Julie, au o relație specială și împărtășesc multe pasiuni. Printre lucrurile pe care cele două le au în comun se numără și dragostea pentru călătorii, însă Dana are multe alte motive pentru a fi mândră de tânăra ei.

Fiica Danei Săvuică are în față un viitor luminos, după ce a ales să studieze în străinătate, însă se pare că pentru locurile de muncă Julie a aplicat tot în țara ei natală. Aceasta a împlinit în decembrie frumoasa vârstă de 25 de ani și a terminat facultatea de curând.

Cu ce se ocupă fiica Danei Săvuică

Fiica Danei Săvuică a avut ocazia de a studia în străinătate, după ce a obținut o bursă, însă a revenit în România, unde a terminat studiile la Universitatea din București, iar apoi s-a angajat temporar la Ministerul Mediului. 

Dana Săvuică este extrem de mândră de fiica ei și se bucură că Julie a găsit acest loc de muncă, explicând că acest lucru o va ajuta să câștige experiență. De asemenea, vedeta este mulțumită că Julie îi calcă pe urme în unele situații. 

dana-savuica-julie.jpg

Fiica Danei Săvuică a împlinit recent 25 de ani
Foto: Instagram

„Fiica mea stă pe picioarele ei și îmi urmează unele drumuri. Fiica mea, Julie, a fost în străinătate cu o bursă Erasmus, dar și-a terminat studiile în București, la Universitate. A făcut Științe Politice. A urmat câțiva ani job-uri la companii multinaționale, iar acum a prins un job temporar la Ministerul Mediului. Face ceea ce a învățat să facă în facultate. Asta e foarte bine pentru experiența ei profesională”, a declarat Dana Săvuică pentru VIVA!

danasavuica-fiica-julie.jpg

Dana Săvuică și Julie au o relație foarte apropiată
Foto: Instagram

Ce părere are Julie despre divorțul părinților ei

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat însă au în continuare un lucru în comun: fiica lor, Julie. Tânără de 25 de ani și-a susținut ambii părinți în decizia luată și a considerat că dacă dacă doi oameni nu se mai înțeleg, acesta este pasul care trebuie făcut, chiar dacă era vorba în acest caz de mama și tatăl ei: „După 25 de ani de relaţie, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie. Mi-a zis doar un singur lucru: «Mami, eu mă bucur pentru tine, vreau să fii liniştită, sănătoasă şi fericită» şi la fel pentru tatăl ei', a susținut Dana Săvuică pentru Antena 1.

Loading...

Citește și

  • 23 ianuarie 2019 a fost una dintre cele mai frumoase aniversări pe care le-a avut Dana Săvuică. Şi-a petrecut ziua cu prietenele de suflet în Dubai, cu shopping, safari şi cină în deşert, cazare la hotel de cinci stele şi servicii de lux. Răsfăţ în toată regula pentru care nu a scos nici un ban din buzunar.

  • Vedetele născute în ianuarie au de ales între a-şi sărbători ziua pe ger sau a fugi în „ţările calde”. Unele petrec aşa cum se cuvine, la căldurică, în timp ce altele muncesc de zor. Dana Săvuică îşi face ziua în Dubai, într-o călătorie oferită cadou, în timp ce Pavel Bartoş a fost sărbătorit în familie, apoi a urcat pe scenă.