Fiica celei mai bătrâne mame din România a șocat internetul. Eliza este de nerecunoscut

eliza_2.jpg

Eliza împreună cu mama ei, Adriana Iliescu

Fiica Adrianei Iliescu și-a făcut primul selfie din viața ei! Micuța a lăsat la o parte toate pretențiile mamei ei și, după ce a convins-o că este un elev exemplu, și-a dat frâu liber pe internet.

Adriana liescu a devenit mamă în 2005, la 67 de ani, după o înseminare artificială. Această bucurie imensă din viața ei a devenit foarte repede un subiect controversat în rândul lumii. Cu timpul, ea a demonstrat că deși poate nu are toate mijloacele financiare pentru a o răsfăța pe Eliza (12 ani) așa cum ar merita orice copil, a ținut să-i inducă plăcerea pentru studiu, iar fetița nu a dezamăgit-o. Nu puține sunt diplomele pe care fata Adrianei Iliescu le-a căpătat la diverse olimpiade, dar și la concursuri muzicale.

Cu toate astea, cum era firesc, Eliza a avrut să guste și din tentațiile aferente generației ei, iar moda selfie-urilor a prins-o și pe ea.  Fetița celei mai bătrâne mame din România a devenit foarte populară la școală după ce a început să se pozeze, iar colegii o provoacă acum la tot felul de jocuri pe Facebook, pe care Eliza nu le ratează.

Zoom
Eliza a ajuns o domnișoară foarte frumoasă

eliza-1-32541515151.jpg

eliza, iliescu, fata, mama, record
Adriana Iliescu o însoţeşte peste tot pe Eliza
Foto: Cristian Botez

Anul trecut, mama-record a stat de vorbă cu reporterii Click! și a povestit cum decurge o zi din viața ei și a Elizei, dar și faptul că nu o să-și lase fiica în cluburi. 

“Nu îmi voi lăsa fiica în club, nu are ce să caute, nu e de nasul ei. Acolo îţi poate pune cineva ceva în bautură, este un loc al pierzaniei, al dezmăţului. Eliza va merge la vals, la dansuri de societate”, a mai spus pensionara. Iar fetiţa o ascultă cu sfinţenie. Învaţă bine şi îi place să citească, astfel că timpul şi-l petrece printre cărţi.

Click! spune

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza pe 16 ianuarie 2005 la  Maternitatea Giuleşti. Fetiţa a fost concepută prin fertilizare in vitro, dintr-un ovocit şi spermă donate. Practic, Adriana a fost doar mamă purtătoare. Şi pentru că se afla deja la menopauză, a urmat un tratament hormonal. Medicul care a reuşit să facă această minune cu trupul femeii este celebrul ginecolog Bogdan Marinescu. 

loading...
Loading...

Citește și

  • eliza, iliescu, fata, mama, record

    Şi-a dorit un copil din tot sufletul, iar tehnica medicală a ajutat-o pe Adriana Iliescu să-şi împlinească visul. Avea 66 de ani când a ţinut-o pentru prima dată în braţe pe fetiţa ei. Eliza este acum domnişoară şi primeşte o educaţie strictă de la mama ei.

  • Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, nu are motive de bucurie de Ziua Internaţională a Femeii (8 martie).

  • 200.000 de elevi din clasa a IV-a au dat primul lor examen, cu subiecte la nivel naţional. Printre ei au fost şi copii cu părinţi celebri.

  • adriana iliescu eliza sarbatori cea mai batrana mama craciun

    În urmă cu mai bine de nouă ani, Adriana Iliescu devenea cea mai vârstnică mamă din lume. La aproape 67 de ani, profesoara din Bucureşti a născut-o pe Eliza, în urma unei proceduri complicate, încheiate cu succes. Anii au trecut, iar micuţa s-a transformat într-o adevărată domnişoară care îşi însoţeşte mama peste tot. Cele două ies împreună la restaurant şi merg la cumpărături.