Fiica cea mică a lui Adrian Minune a venit la Vocea României și a intrat în echipa lui Brenciu

adriana_simionescu.jpg

Adriana Simionescu a intrat în echipa lui Horia Brenciu

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune a venit curajoasă la Vocea României și toate emoțiile ei au fost constructive. A vrut să-și depășească limitele și a reușit datorită talentului ei vocal. La doar 16 ani, Adriana Simionescu l-a convins pe Horia Brenciu să se întoarcă și a intrat în echipa sa.

Sora mai mică a artistei Karmen care este o senzație a industriei muzicale din României a făcut o impresie foarte bună la Vocea României după ce a interpretat celebra piesă «My kind of love» de la Emeli Sande. 

Adriana Simionescu a venit la Vocea României să demonstreze că toate meritele sale nu au fost cu ajutorul tatălui ei, ci datorită talentului ei a reușit să câștige premii artistice. Deși a fost discriminată când era mică, acum a venit cu forțe proaspete la Vocea României și le-a demonstrat tuturor că doar talentul contează. 

„Am venit să dovedesc că sunt Adriana Simonescu, nu fata lui Adrian Minune. Tatăl meu e Adrian Minune, cântăreț de manele. Eu am înțeles că trebuie să muncesc mai mult, trebuie să fiu perfectă pentru că sunt fiica lui. De la grădiniță mi-au zis că sunt țigancă și poate dacă stau pe lângă colegi le lipsesc jucăriile, la sport eram ultima aleasă că sunt țigancă, o întrebam pe mama mereu de ce nu am aceeași culoare la piele. Nu vreau să cânt manele, pentru că mediul în care muncește el nu mi se potrivește, mediul acela nu e bun pentru o fată. Vreau să ajung ca Delia, ca Andra, consider că e curajos să fiu aici. Dacă se vor întoarce scaunele, voi dovedi că se poate și fără banii lui tati”, a spus emoționată Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune.  

clipboard01.jpg

Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune a intrat în echipa lui Horia Brenciu
Foto Facebook

„Am vrut să arăt lumii că premiile și lucrurile făcute de mine au fost realizările mele, nu meritele lui (n.r. ale tatălui ei, Adrian Minune)”, a mai spus ea.

Karmen, sora mai mare a ei, cea care a lansat hiturile «Domino» sau «Lock my hips», piese care au fost pe buzele tuturor, a fost alături de Adriana și pe tot parcursul interpretării ei, artista a plâns. 

karmen.jpg

Karmen a urmărit prestația surorii sale cu ochii în lacrimi

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1