VIDEO Fiica Andreei Esca: “Mi-am auzit părinții cum făceau dragoste”

Un video delicios și amuzant face furori pe canalul de YouTube al Alexiei Eram, fiica celebrei Andreea Esca. Tânăra de aproape 18 ani a debutat cu dreptul cu vlog-ul ei, așa că și-a invitat mama la un exercițiu de sinceritate, în cadrul unei rubrici cu întrebări-fulger. Așa am aflat că Andreea Esca a făcut baie dezbrăcată, în mare sau în piscină, dar și că fiica ei a auzit-o în timp ce făcea amor cu Alexandre Eram.

“Am/n-am” au fost singurele variante de răspuns la tirul de întrebări la care au trebuit să răspundă Alexia Eram și celebra ei mamă, Andreea Esca (45 de ani). Cele două se aflau în piscină, în Turcia, așa că și decorul, și răspunsurile au fost deopotrivă amuzante și îndrăznețe. Cea mai mare surprinză a fost atunci când, la întrebarea: “Am/n-am auzit părinții mei când făceau dragoste”, ambele au răspuns afirmativ, dar și când Esca a recunoscut că a făcut baie în mare, dezbrăcată. În final, ambele au recunoscut și că s-au îndrăgostit la prima vedere.

esca_si_eram.jpg

Andreea Esca și Alexandre Eram se iubesc ca în prima zi
Foto Sever Gheorghe

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au cunoscut în urmmă cu 21 de ani, s-au căsătorit în 2000 și au doi copii superbi: Alexia (18 ani) și Aris (15 ani). Alexia Eram are o relație cu solistul Mario Fresh, pe numele lui Mario Gălățeanu.

Loading...

Citește și

  • andreea esca alexandre eram

    Andreea Esca şi Alexandre Eram au sărbătorit, miercuri seară, Ziua Îndrăgostiţilor printr-un eveniment, organizat de celebra vedetă. Cei doi şi-au aşteptat invitaţii, timp în care şi-au aruncat zâmbete şi priviri ca doi adolescenţi. Ştirista şi omul de afaceri francez formează un cuplu de 18 ani, dar puţini ştiu cât de anevoios a fost drumul vedetei Pro Tv până să ajungă să-şi cucerească soţul.

  • Alexia Eram, fiica Andreei Esca va urma cursurile unei facultăți din Londra, dar acest lucru nu-i sperie pe cei doi iubiți. Deși au fost preveniți că nu le va merge relația la distanță, ei nu sunt speriați de acest lucru, ba, mai mult, au recunoscut că sunt îndrăgostiți până peste cap.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1