Fiica Andreei Esca «dă din casă». Ce a învățat de la celebra ei mamă

alexia_andreea_esca.jpg

alexia eram andreea esca
Andreea Esca este tare mândră de fiica sa
Foto: arhivă personală

Întoarsă din Londra, acolo unde este studentă, pentru a participa la lansarea propriului ruj, Alexia Eram a acceptat și invitația lui Cătălin Măruță de a merge în emisiunea lui și de a vorbi nu doar despre acest nou capitol din viața sa și despre traiul în Anglia, cât și despre relația cu mama ei, Andreea Esca.

Cei care le urmăresc pe rețelele sociale pot lesne observa că Alexia și Andreea au și o legătură strânsă de prietenie, nu doar o relație mamă-fiică. Când este vorba despre sfaturile pe care i le-a transmis celebra ei mamă, tânăra a declarat: „Să muncesc tot timpul pentru ceea ce am pentru că nimic nu vine fără să faci nimic, să fiu curajoasă, iubitoare și respectuoasă”. 

Chiar dacă unora le pare că Alexia are libertate deplină, iată că bruneta a contrazis această ipoteză: "Am avut restricții fix cât era nevoie, nu e bine să ai un copil prea liber, dar nici prea strâns".

Fiica Andreei Esca studiază la Londra    

andreea_esca_alexia_eram.jpg

alexia eram andreea esca
Alexia și-a schimbat look-ul pentru lansarea liniei sale de rujuri
Foto: arhivă personală

 

Alexia Eram, s-a înscris la facultate în Londra, unde a primit și o cameră la cămin, pe care celebra ei mamă i-a utilat-o cu cele necesare.

Alexia urmează cursurile UCA (University for Creative Arts) și de aproape trei lunilocuiește într-o încăpere micuţă pe care în trecut le-a arătat-o prietenilor ei de pe Youtube. Camera ei este dotată cu o mini bucătărie, o baie și un pat mare. Clădirea căminului în care Alexia locuieşte are amfiteatru, cameră de karaoke, sală de cinema, sală de fitness, cantină, dar și un sky bar.

Loading...

Citește și

  • De mai bine de o lună, Alexia, fiica celebrei ştiriste de la Pro TV, Andreea Esca, a plecat în Anglia, la facultate. Este înscrisă la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei.

  • andreea esca si copiii ei, alexia şi aris

    La trei luni de când fiica Andreei Esca s-a mutat la Londra, ştirista a vizitat-o în acest weekend şi nu a venit singură. La întâlnirea cu Alexia a venit din România şi Aris, fratele ei mai mic. Toţi trei au luat la pas oraşul şi au încercat senzaţii tari în Hyde Park, unul dintre cele mai mari parcuri din Londra.