Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani! Cele mai frumoase poze de familie, de la petrecere

sandra-stoicescu1.jpg

Fetița Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Motiv de petrecere mare în familia Alessandrei Stoicescu, care, alături de soțul ei, și-a sărbătorit în acest weeked fetița. Micuța a împlinit doi anișori și radiază de fericire în fiecare imagine în care este surprinsă.

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani

Fetița Alessandrei Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu a împlinit doi anișori! Micuța a fost aniversată exact așa cum se cuvine, cei doi fericiți părinți organizând o petrecere pentru a marca această aniversare specială în familia lor.

  • Alessandra Stoicescu, Sergiu Constantinescu și fiica lor
    fotografii: Instagram
  • Maximize

1/6

Sara a primit un tort cu personajele ei preferate din desene animate, „Patrula cățelușilor”, și a suflat mândră în lumânări. Aceste momente nu puteau să nu fie imortalizate, iar știrista și-a ținut și admiratorii la curent cu marele eveniment, imaginile topind inimile internauților.

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu, un mariaj reușit

Sandra și Sergiu s-au căsătorit în 2013 și se pare că mariajul lor funcționează perfect. „Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…)

Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi”, spunea știrista într-un interviu pentru revista Unica.

Fiica Alessandrei Stoicescu are o soră mai mare cu 22 de ani

Sergiu Constantinescu, soțul vedetei de la Antena 3, mai are o fiică mare dintr-o relație anterioară. Bianca Andreea are 24 de ani, este o tânără pasionată de sport, care a urmat cursurile Academiei de Studii Economice la București, și care se prezintă viitor arhitect.

Cea care le-a făcut cunoștință fanilor virtuali cu tânăra domnișoară este chiar Alessandra, care a publicat acum doi ani o imagine din vacanță, în care apare alături de fiica vitregă și de soțul ei. Cele două au relație minunată, iar Bianca Andreea își adoră surioara mai mică, pe Sara.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5