Fiica adoptivă a Stelei Popescu s-a mutat în conacul regretatei artiste

2-3-bd-5-col-fiica-stela.jpg

Doina Maximilian s-a mutat aici ca să-şi mai aline dorul de mamă

Stela Popescu a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular. Cea care a găsit-o fără suflare a fost chiar fiica adoptivă, Doina Maximilian. Ca să-şi mai aline dorul de cea care i-a fost nu numai mamă, ci şi prietenă de suflet, femeia s-a mutat în- tr-una dintre casele artistei. Ea a mai moştenit două vile şi un bloc de apartamente.

Doina Maximilian (63 de ani) este un munte de durere, de când mama ei adoptivă, Stela Popescu, a părăsit această lume, la 81 de ani. În calitate de unică moştenitoare a bunurilor marii artiste, femeia a devenit acum proprietara unui bloc, a vilei din  Buftea şi a celei de la malul mării, din Staţiunea 2 mai, dar şi a conacului în care regina comediei a locuit până în ultima clipă de viaţă.

2-3-bd-foto-2-2-col.jpg

Stela Popescu se mândrea cu superba ei casă. Actriţa a murit în toamna anului trecut

Doina să se mute definitiv în casa din buricul Capitalei : “Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea Stelei, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum mergeam la două-trei zile pe acolo”, a declarat Doina Maximilian, în urmă cu câteva luni, pentru Click! Zilele trecute, ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în curtea casei de pe Strada Alexandru Donici. Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, ea trebăluia prin curte, în timp ce discuta cu câteva persoane aflate în vizită. 

3-bd-casa-stela-popescu.jpg

Casa în care a locuit Stela Popescu valorează în jur de 300.000 de euro

Apoi, a dus în bucătărie un bax de apă minerală. Deşi este un caracter puternic, Doina recunoaşte că suferă enorm şi că Stela Popescu, actriţa care a crescut-o ca pe propria ei fiică, îi lipseşte: “Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din Cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”, ne-a mai dezvăluit aceasta.

Deşi gurile rele susţineau că ar vrea să vândă vila de la malul mării, aceasta a negat: “Acum mai mergem noi şi nepoţii, nu se vinde şi nici nu se închiriază, pe perioada verii”, a dorit fiica Stelei să clarifice lucrurile.

Doina este nepoata textierului Puiu Maximilian, soţul Stelei Popescu, şi a fost înfiată de celebrul cuplu pe când avea doar 16 ani. Trăind într-un mediu artistic, nici nu e de mirare că a intrat şi ea în show-biz, fiind regizor de profesie.

loading...
Loading...