Fiica Adinei Buzatu s-a întors de la studii din Elveţia

12_2-col-adina-buzatu.jpg

Adina și Sara par mai degrabă surori

Adina Buzatu (40 de ani) nu este numai un stylist vestimentar de cinci stele, ci și o mamă de nota zece.

”Apare Soarele, când ești lângă mine”, a scris vedeta în dreptul fotografiei cu fiica ei, Sara (20 de ani), recent sosită în țară. Frumoasa ei fată studiază managementul hotelier, în Elveția, astfel că ea vine acasă doar în vacanțe, prilej de bucurie pentru Adina de a petrece ca fetele.

Vestita ei mamă a menționat, într-un interviu, că și-a învățat fiica să fie descurcăreață și că adesea o lua cu ea la toate târgurile de modă din Europa: ”Sara m-a ajutat mereu cu magazinele de haine, este foarte calculată și matură, pentru vârsta ei, am putut conta mereu pe ajutorul său, îi place chiar să aleagă modele de costume, suntem și bune prietene”. 

Loading...

Citește și

  • Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Oana Roman, Diana Bart, Irina Mohora, actiune caritabila, Mos Nicolae

    Irina Mohora, una dintre prezentatoarele emisiunii “Lozul cel mare”, de la TVR, l-a ajutat pe Moş Nicolae să vină la 200 de copii din centrele de plasament din Bucureşti, dar şi la suflete care provin din familii nevoiaşe.

  • adina, buzatu, fiica, munca, magazin, moda

    Adina Buzatu (39 de ani) a intrat în afaceri încă de la vârsta de 14 ani, când, înarmată cu ustensile de spălat parbrize, a ieşit la muncă, în intersecţia străzii Popa Nan cu Mihai Bravu. Iată că şi fiica ei, Sara, (18 ani) îi calcă pe urme, ea ajutându-şi celebra mamă cu magazinele de haine de lux, pentru bărbaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1