Fiica actorului Constantin Codrescu, strigăt de disperare din focarul din Spania. Are grijă de o bătrână de 95 de ani

constantin_codrescu_si_anca.jpg

Actorul Constantin Codrescu și fiica lui, Anca
Actorul Constantin Codrescu și fiica lui, Anca
foto: arhivă personală

Fata înfiată de actorul Constantin Codrescu, Anca, se află în Spania, unde a plecat să lucreze la cules de căpșuni. Tânăra îngrijește acum o bătrână de 95 de ani și vorbește despre tragedia din Spania, unde s-au înregistrat până în acest moment (1 aprilie) 108.349 de pacienți infectați cu coronavirus și 9642 de decese.

Anca nu a venit în țară, chiar dacă se apropie Paștele, întrucât nu a vrut să-și pună tatăl adoptiv în pericol. În plus, ea are pentru români un apel tranșant. ”După cum bine știți, sunt fiica actorului Codrescu Constantin, lucrez în Spania, unde avem peste 100.000 de persoane infectate și vă îndemn să luați măsuri drastice contra acestui virus”, a scris Anca pe Facebook. Ea a revenit, la câteva ore, cu un mesaj mai amplu.

8-9-vedete-capsune.jpg

Anca Codrescu munceşte din greu în Spania unde, timp de zece ore pe zi, culege căpşuni

"Protejați-vă bătrânii și stați în casă!"

”Un strigăt de disperare către conaționalii mei români! Eu trăiesc în Spania, unde îngrijesc cu dragoste o doamnă de 95 ani. Nu am fugit acasă, în România, cu gândul să nu îl pun în pericol pe tatăl meu la 88 ani! Azi au murit 830 persoane în Spania de coronavirus! Nu este glumă, fraților! Protejați-vă bătrânii și stați în casă! Ieșiți o dată pe săptămână și vă aprovizionați cu cele necesare casei. Cu mască și mănuși, la distanță de 2 metri de alte persoane. Când vă întoarceți acasă, spălați-vă pe mâini cel puțin 30 secunde cu apă și săpun. Cu o cârpă îmbibată cu clor și detergent, scoateți una câte una din cumpărăturile făcute și treceți cu această cârpă. Nu vă jucați ieșind afară, zicând că e o glumă, că nu este. Aici scoate aparatul de respirat de la vârstnici, lăsându-i să moară, ca să salveze un om care are sub 65 ani! Stați în casă casă, fraților!”, îi îndeamnă ea pe români. Ani de zile, Anca a purtat un război mediatic cu marele actor Constantin Codrescu, dar mai într-un final s-au împăcat.

Citește și:

Fiica actorului Constantin Codrescu: "Câştig 5€ pe oră la cules de căpşuni în Spania"

Constantin Codrescu, scandal cu fiica înfiată! Celebrul actorul nu mai vrea să audă de ea pentru că ar fi fugit de acasă cu un bărbat

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1