Fierbinte ca în Playboy! Cum a pozat Gina Pistol

gina_pistol.jpg

gina pistol grecia pictorial aventura cu patru stele
Gina Pistol este "prietenă" cu aparatul de fotografiat
Foto: Antena 1

Au trecut 17 ani de la primul ei pictorial în revista cu papion, dar Gina Pistol le aprinde şi acum imaginaţia bărbaţilor. Blonda a demonstrat recent că ar putea fi coperta unei publicaţii dedicate domnilor. Ea a fost protagonista unui pictorial incendiar în Grecia, unde s-a aflat la filmările pentru noua emisiune care va debuta la Antena 1, luni (14 august).

Gina Pistol (35 de ani) arată senzaţional în costum de baie, pentru cei care se mai îndoiau de acest lucru. De când a slăbit, dar şi de când nu mai are iubit, vedeta pozează provocator cum a făcut-o cu ani în urmă în Playboy. Blonda a pozat de trei ori între anii 2000 şi 2006 pentru această revistă şi de atunci a tot primit oferte să repete experienţa. Nu ştim exact ce a ţinut-o în loc pe Gina să nu apară în faţa obictivului aparatului de fotografiat complet goală, dar în Grecia a făcut furori la pisicină, îmbrăcată sumar. 

Într-un costum de baie care îi pune în valoare formele atent lucrate, Gina a pozat într-un pictorial incendiar, în care radiază de fericire. Briza, valurile și peisajele sunt umbrite de apariția vedetei, ce se mândrește cu o siluetă demnă de invidiat.

Alături de Speak, Flick și Margherita de la Clejani, Gina Pistol face pare din echipa primei ediții a emisiunii, în calitate de concurent. Seducătoarea blondă se va confrunta cu răsfățul experiențelor de pe teritorii exotice, dar și cu reversul medaliei, muncind cot la cot alături de localnici, pentru a-și asigura traiul. 

Prin ce momente inedite va trece Gina alături de gașca sa veselă, telespectatorii vor putea afla urmărind „Aventura cu 4 stele”, difuzată începând de luni, 14 august, de la 20.30, la Antena 1.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

loading...
Loading...

Citește și