Fetiţa Elenei Băsescu, sărbătorită separat de părinţi! Sofia Anais a împlinit 5 ani

copii_bogdan_ionescu.jpg

copii bogdan ionescu
Sofia Anais şi Traian jr., alături de tatăl lor
Foto: arhivă personală

Copiii Elenei Băsescu şi ai lui Bogdan Ionescu s-au obişnuit cu ideea că părinţii lor nu mai formează un cuplu. Micuţii petrec vacanţele pe rând cu cei doi şi aşa s-a întâmplat şi la aniversarea de cinci ani a Sofiei Anais. Tatăl i-a oferit un cadou şi un tort la restaurant, vineri seară, iar sâmbătă a fost rândul mamei să o felicite pe fetiţa ei. Elena i-a pregătit şi ea un moment festiv şi un alt tort, însoţit de urări.

Sofia Anais este o fetiţă răsfăţată de părinţi, doar că nu se mai poate bucura ca înainte de atmosfera de familie. Micuţa a împlinit 5 ani, iar pentru ea petrecerea a început de vineri seara. Tatăl ei a ţinut să meargă la restaurant cu ea şi cu Traian jr, iar la final să-i cânte "la mulţi ani" şi să sufle în lumânările aşezate pe un tort ornat cu frişcă. Sâmbătă, Sofia a fost din nou în centrul atenţiei.

40540789_1580077692097344_4473449970564857856_n.jpg

sofia anais traian jr tort aniversare 5 ani
Sofia Anais a fost sărbătorită două zile la rând
foto: captură video

De data aceasta acasă, unde mama ei i-a adus un alt tort, însoţit de baloane cu personajele ei preferate din desene animate. Alături de Sofia s-a aflat şi surioara ei de doar trei luni, Anastasia, copil pe care Elena Băsescu îl are cu noul ei iubit, Cătălin Tomata.

sofia anais traian jr tort aniversare 5 ani

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatăl celor doi copii ai săi, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte al țării s-a mutat alături de cei mici, Sofia Anais (5 ani) și Traian Junior (3 ani), într-un apartament. Elena spune că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei. Actualul iubit al Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, este cu zece ani mai tânăr decât fiica fostului președinte, dar și-a asumat fără rezerve rolul de tată pentru frații Anastasiei. la fel a făcut şi actuala iubită a lui Bogdan Ionescu. Maria Grigoriu a petrecut în această vară pentru al doilea an consecutiv pe litoral cu Sofia şi Traian jr.  

 

 

Loading...

Citește și

  • elena basescu copii

    Elena Băsescu a născut luni, dis-de-dimineață, o fetiță. Este cel de-al treilea copil al mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu. Mândru nevoie mare, bunicul Băsescu a făcut publică prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit numele micuței.

  • Elena Basescu catalin tomata

    Elena Băsescu (37 de ani) a dat o veste bombă, aceea că este însărcinată cu al treilea copil, dar mai surprinzător este că a ales să devină din nou mamă cu un bărbat mult mai mic decât ea. Mezina fostului preşedinte se iubeşte cu un tânăr de 25 de ani, iar în trei luni cei doi vor deveni părinţi. Surse din anturajul lui Cătălin Tomata au povestit pentru Click! că iubitul vedetei are un palmares bogat la capitolul iubite, în ciuda vârstei, pe care le-a ales, se pare, după numărul banilor din cont.

  • Elena Basescu catalin tomata

    Fiica fostului preşedinte nu împarte doar dormitorul cu iubitul ei Cătălin Tomata, ci se implică şi în afacerile lui. Bruneta a pus la punct detaliile unei prezentări de modă, care s-a ţinut chiar în localul deţinut de Cătălin Tomata. Joi seara, cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public. Cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe în mai puţin de două luni.

  • Fiica cea mică a Elenei Băsescu, Anastasia, a împlinit o lună! În urmă cu exact patru săptămâni, fiica fostului președinte al României a adus-o pe lume pe micuță, aceasta fiind al treilea copil al Elenei. Pentru a sărbători acest frumos moment, Anastasia a avut parte de o ședință foto, mama ei publicând ulterior o poză și pe rețelele de socializare, dorind să imortalizeze acest moment special.