Fetele lui Vadim Tudor, de nerecunoscut! Așa arată acum

fetele_lui_vadim.jpg

Corneliu Vadim Tudor, fetele lui Vadim, Lidia Vadim, Jeni Vadim, pensie de urmas, datorii
Eugenia și Lidia au fost răsfățate de tatăl lor, Corneliu Vadim Tudor
foto: arhivă personală

Frumoase și ambițioase, Lidia (26 de ani) și Eugenia (21 de ani), fiicele regretatului Corneliu Vadim Tudor, dau semne să-și fi revenit din durerea provocată de pierderea neașteptată a tatălui lor. Obișnuite să fie protejate mereu de Vadim, fetele s-au luptat din greu cu datoriile lăsate de tatăl lor și cu greutățile din lumea reală.

La peste un an și jumătate de la moartea lui Vadim Tudor, Lidia și Eugenia afișează un aer proaspăt și elegant în imaginile publicate pe rețelele de socializare. Mai mult, fiica cea mică a tribunului a reușit să dea uitării un eșec dureros în amor, după ce bărbatul cu care avea o relație de patru ani a înșelat-o cu Cristina Spătar.

eugenia vadimZoom
Eugenia este pasionată de farduri
foto: arhivă personală

 

Cochete, fardate și perfect asortate, Lidia și Eugenia au mare grijă de imaginea lor. Cel puțin asta reiese din fotografiile pe care cele două le fac publice pe conturile personale de Facebook.

eugenia lidia vadimZoom
Eugenia (stânga) și Lidia (dreapta), împreună cu o prietenă la un restaurant din București
foto: arhivă personală

 

În urmă cu un an, cele două se aflau într-o situație complicată. "Am fost crescute ca două prinţese, el rezolva toate problemele şi nu ne lăsa să muncim. Acum, că el a murit, toată lumea a muşcat din noi din stânga, din dreapta, nu am ştiut cum să reacţionăm. Nu ne aşteptam să fie lumea aşa agresivă, tata ne-a protejat de asta. Nu ştiu ce i-aş spune lui tata dacă l-aş vedea, sunt prea multe sentimente", declara la vremea respectivă Eugenia la Teo Show, la Kanal D.

Scriitorul, jurnalistul și politicianul Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) a murit în luna septembrie a anului 2015, la Spitalul Militar. Suferea de edem pulmonar acut, iar la câteva ore de la internare a făcut infarct și a decedat. A fost înmormântat  la Cimitirul Ghencea Civil, unde nu au lipsit scenele teribile. Sicriul în care fusese depus era prea mare, iar groparii s-au chinuit să-l bage în cavou.

loading...

Citește și

  • Fie afacerişti, fie politicieni, mai multe persoane cu bani s-au arătat dispuse să le ajute pe fetele lui Vadim Tudor. Lidia (25 de ani) şi Eugenia (20 de ani) nu au muncit niciodată, pentru că C.V. Tudor le-a ţinut ca pe nişte păpuşi, după cum chiar ele au povestit. Moartea neaşteptată a politicianului le-a pus într-o situaţie grea.

  • lidia vadim tudor

    La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului seluptă cu datorii şi procese. Lidia, fiica „Tribunului”, a dezvăluit că au rămas fără bani după ce conturile au fost blocate.