Fetele lui Băsescu, mămici de nota zece şi la serviciu

b12-3-bd-1-35col.jpg

Elena Băsescu își face timp pentru copii cu toate că merge zi de zi și la serviciu

Elena Băsescu (37 de ani) este o mămică model. De când a divorţat, lumea ei se învârte doar în jurul celor două odrasle pe care le are din căsnicia cu Bogdan Ionescu. Dacă Eba face ture între grădiniţă şi locul de muncă, Ioana (40 de ani), o mămică la fel de grijulie, preferă să-şi ia băieţelul cu ea la serviciu. Fiicele lui Băsescu sunt mămici cu normă întreagă, fapt care reiese şi din fotografiile surprinse de fotoreporterii Click!

Traian Băsescu (66 de ani) este un bunic împlinit. Cele două fete i-au dăruit trei nepoţi, unul mai frumos ca altul. Fostul preşedinte al ţării îi răsfaţă din plin, iar bunica Maria (66 de ani) nu poate sta o zi fără să-i vadă.
Zilele trecute, o mare parte a familiei Băsescu s-a strâns în faţa notariatului pe care-l deţine fiica cea mare a fostului preşedinte. Locul de muncă al Ioanei s-a transformat practic în grădiniţa copiilor familiei Băsescu. În curtea imobilului e zilnic forfotă mare.

b32-3-bd-2-35col.jpg

În timp ce Ioana Băsescu lucrează la notariat, bona se joacă cu băieţelul în curte
Foto: Blitz

Aici se strâng nepoţii preşedintelui, fetele, soţul Ioanei, bona filipineză, care se ocupă de băiatul Elenei, dar şi bunica Maria. Curtea e plină de jucării şi printre bolizii de lux parcaţi acolo se întrezăresc şi maşinuţele prichindeilor. Atunci când Ioana se ocupă de acte, copiii se joacă fie cu bona, fie cu bunica sau chiar cu şoferul bodyguard.
În timp ce micuţul ei, Traian Jr. (2 ani şi jumătate), se joacă cu verişorul Radu la notariatul mătuşii, Elena se ocupă de fetiţa Sofia Anais (4 ani) şi face ture între locul de muncă şi grădiniţă. Mezina fostului preşedinte îşi duce fetiţa în fiecare dimineaţă la grădiniţă, iar după ce termină lucrul la Camera de Comerţ, acolo unde e angajată, Eba merge s-o ia pe aceasta acasă. Micuţa cu păr cârlioţat are program prelungit la grădi şi e tare fericită atunci când îşi vede mămica. Elena locuieşte cu cei doi copii în imobilul din Mihăileanu.

Elena a divorţat de Bogdan Ionescu după 4 ani de mariaj

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunţat că-şi despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani şi din care au rezultat doi copii.


Totul s-a desfăşurat discret, la notar, iar Elena s-a mutat cu cei doi copii imediat după separare. În timp ce fostul parlamentar european s-a refugiat în muncă şi în viaţa de mamă singură, nu mult i-a trebuit fostului ginere al lui Traian Băsescu să se refacă după divorţ. Bogdan Ionescu s-a cuplat cu modelul Maria Grigoriu.

Ioana şi-a găsit greu perechea

Ioana Băsescu s-a măritat prima oară în 2003, cu Bodo, solistul trupei Proconsul. Nunta a venit după un an de relaţie ”clandestină” şi a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe mama Ioanei.

b42-3-bd-6-2col-ioana-cu-ra.jpg

Ioana și Radu Pricop

Lucrurile n-au mers prea bine şi, trei ani mai târziu, Ioana a cerut divorţul. Ioana s-a căsătorit a doua oară în mare secret, la Azuga, în vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembrie 2014, Ioana a devenit pentru prima dată mamă. Ea a născut un băieţel.

vegis.ro%20

Loading...