Festivalul Mamaia a fost anulat! Organizatorii n-au reușit să strângă 150.000 de euro

14_luci.jpg

Lucian Ionescu, organizatorul festivalului

Veste tristă pentru artiști, dar și pentru fanii Festivalului național de muzică ușoară de la Mamaia, eveniment program în perioada 5-8 septembrie, după o pauză de șapte ani.

Concursul muzical, care  urma să se desfășoare pe scena Pavilionului Expozițional Constanța, întrucât Teatrul de Vară din Mamaia arată ca după bombardament, a fost suspendat.

Organizatorul evenimentului, Lucian Ionescu, care este și vicepreședintele Asociației Culturale Electrecord Production, ne-a declarat: “Demersurile organizatorilor au început în luna mai a acestui an, alături de Consiliul Județean Constanța. Aveam totul pregătit, de la program la prezentatori, doar că cei de la Consiliul Județean și-au dat acordul în plină vacanță pentru tot ce înseamnă mediu de afaceri, care urma să contribuie cu sponsorizări pentru organizarea festivalului. Bugetul ediției din acest an a fost estimat la 150. 000 de euro”.

14_lori.jpg

Loredana avea în program un recital

Acesta a mai adăugat că nu se dă bătut și că va propune administrației județene ca evenimentul să aibă loc anul viitor. Prezentatorii propuși la ediția din 2019 au fost Dan Negru și Simona Gherghe, iar artiștii  The Motans, Andre, Mahala Rai Banda și Loredana Groza pregătiseră un recital pe cinste. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dan negru emisiune noua next star sfarsit proiect

    Dan Negru e nostalgic. Vedeta Antenei 1 se află zilele acestea la mare, acolo unde se desfășoară Neversea, aflat la prima ediție. Început vineri, 7 iulie, festivalul adună peste o sută de nume din muzica națională și internațională, precum Tiesto, Jason Derulo Afrojack, Dua Lipa, Rita Ora, Fatboy Slim sau Ella Eyre.

  • ana mardare festival mamaia

    Solista Ana Mardare a avut privilegiul să cânte în deschiderea concertelor unor cântăreți de nivel mondial, precum: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M și Leona Lewis, iar de puțin timp a intrat în trupa System Band. A urcat de multe ori pe scena Festivalului Mamaia și a participat de două ori la concursul Eurovision.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1