Ferma 2019. Ce nu ştiai despre Silviu Ţolu, frumuşelul care l-a eliminat pe Jorge la duel

silviu-tolu.jpg

silviu tolu
Silviu Ţolu activează în domeniul modei

În showbiz-ul autohton e cunoscut mai mult drept iubitul lui Lili Sandu, iar asta pentru Silviu Ţolu nu este prea darnic cu informaţii din viaţa lui profesională sau privată. Acum este concurent la "Ferma 2019", de la PRO TV, iar în episodul difuzat joi, 14 februarie, a reuşit să îl elimine pe Jorge la duel. Înainte de a intra în "Ferma", Silviu Ţolu ne-a spus cteva lucruri inedite despre el.

Silviu Țolu (27 de ani) este un model internațional care a lucrat cu personalități precum Gigi Hadid, Amber Heard și multe altele. Este absolvent de marketing, pasionat de domeniile creative și artistice, realizator de podcasturi și director creativ la un brand de genți și accesorii din piele pentru bărbați. Curiozitatea este una dintre cele mai de preț bunuri pe care le are.

Click!: Care este primul lucru pe care îl faci dimineaţa?

Silviu Ţolu: Pun cafeaua la făcut și îmi fac patul. Am văzut un video cu discursul unui amiral american, care susține că a-ți face patul te ajută să duci la îndeplinire multe astfel de mici sarcini de-a lungul zilei și m-am gândit să încerc. Dacă cel puțin nu faci mare lucru în ziua respectivă, când intri in dormitor arată totul pus la punct și ai o satisfacție și o senzație de ordine.

Ce îţi place să faci în timpul liber?

Să citesc: Încerc, în majoritatea serilor, să mă prindă somnul citind. Cum programul meu a devenit mai încărcat de la an la an și nu mai apuc să citesc pe parcursul zilei, seara, înainte de culcare, mi se pare un moment bun să deschid cartea de pe noptieră.

lili-sandu-silviu-tolu.jpg

Silviu Tolu este mai tânăr cu 12 ani decât Lili Sandu
Foto: Arhivă personală

Care sunt obiectele la care ţii cel mai mult?

La ceasurile primite de la bunicii mei (pe care ei le-au purtat), la amuleta de la Lili, la cărțile primite de la părinți.

Ce amintiri ai din copilărie?

Am cochetat și eu, ca orice puști, cu chestii de genul graffiti și hip-hop, am jucat fotbal în spatele blocului și restul activităților aferente, însă am fost destul de serios în ceea ce privește învățătura.

Citeşte şi:

Ferma 2019. Jorge a fost eliminat de Silviu Țolu și s-a întors la familia sa

Cum s-au cunoscut Lili Sandu şi Silviu Tolu, iubitul ei mai tânăr cu 12 ani

Loading...

Citește și