Ferma 2019. Carmen Negoiță a părăsit competiția după ce «a fost bătută» de Miss România!

carmen-negoita-ferma-eliminare.jpg

Carmen Negoiță a părăsit Ferma după duelul cu Ioana Filimon
Foto: Captură Pro Tv

Ediția de joi, 21 februarie, de la Ferma a adus cu sine o nouă eliminare. După Ame Călin, Emil Rengle și Jorge, care au fost primii care au părăsit competiția, a venit rândul unui nou concurent să se întoarcă acasă la familie și prieteni și să își ia adio de la titul de „fermierul anului”, care vine la pachet și cu o sumă de bani greu de ignorat.

Cele care au intrat la duel în această seară au fost Ioana Filimon, care a fost propunerea fermierului săptămânii și a avut posibilitatea să își aleagă singură rivala, și Carmen Negoiță. Aceasta din urmă a ales proba de forță pentru marea confruntare cu Miss România 2016, iar de această dată „lupta” nu a constat în defilare pe podium sau „războiul ținutelor”, așa cum Ioana și-a câștigat victoria în fața rivalelor sale din cadrul concursului de frumusețe pe care și l-a adăugat la CV. 

Carmen Negoiță s-a întors acasă, după ce a pierdut duelul de la Ferma

Carmen Negoiță a dezvăluit în cadrul testimonialelor că este gata să dea tot ce poate pentru a rămâne în competiție și a susținut că este pregătită să „șteargă cu Ioana pe jos”. Duelul a fost unul pe măsura așteptărilor, iar cea care a reușit să câștige teren în fața adeversarei a fost Ioana Filimon, care a ieșit învingătoare în urma duelului, format din trei probe, câștigând două dintre acestea. „Mă simt puternică, am mult mai mare încredere în mine acum că am câștigat”, a declarat Ioana, extrem de fericită, după ce proba a luat sfârșit.

ioana-filimon-ferma-duel.jpg

Ioana Filimon a fost norocoasă pe parcursul probelor duelului, reușind să o învingă pe Carmen Negoiță
Foto: Instagram

De cealaltă parte s-a situat Carmen, care și-a dat seama că pierderea duelului înseamnă părăsirea competiției. Aceasta a plâns, așa cum a și explicat că o să se întâmple dacă va pierde, însă cu siguranță își va recâștiga zâmbetul la revederea cu cei dragi de acasă. 

„A fost un moment dureros și îmi pare rău că am pierdut, dar o să îi aștept acasă cu prăjituri. Îmi doream să câștig. Cel mai mult îmi vor lipsi oamenii de aici. Am legat prietenii foarte frumoase cu mulți dintre ei. Au fost niște momente interesante. Părăsesc competiția cu o mică durere în suflet, dar și cu bucurie, pentru că mă întorc acasă la copii”, a susținut Carmen. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1