Ferma 2019. Brigitte Năstase îl extenua pe Ilie: «Într-o noapte am făcut-o de 7 ori»

brigitte-nastase-ferma-inchisoare.jpg

brigitte nastase
Brigitte Năstase nu îşi controlează limbajul în crizele de nervi pe care le face frecvent la Ferma
foto: Pro Tv

Brigitte Năstase a făcut dezvăluiri fără perdea despre perioada în care se iubea cu Ilie Năstase. Vedeta nu s-a ascuns deloc și a oferit detalii din viața sexuală pe care o avea cu tenismenul. Deși i-a surprins pe toți cu declarațiile făcute, Brigitte Năstase nu a evitat deloc subiectul acesta intim și a vorbit despre cât de des făcea dragoste cu Ilie Năstase.

Vedeta nu a vorbit doar despre nopțile fierbinți dintre ea și Ilie Năstase, ci a dat detalii și despre situația amoroasă pe care o are alături de noul său partener.

„Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu e obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început. Iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o şi de şapte ori”, a recunoscut Brigitte Năstase.

Cătălin Moroșanu a destins atmosfera și a făcut o glumă despre Ilie Năstase care a împlinit 72 de ani. Cătălin Moroșanu s-a întrebat cum de rezista Ilie Năstase la 7 ore amoroase pe noapte.

„Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea” a fost replica lui Moroşanu.

Iubitul lui Brigitte Năstase o aşteaptă să facă nunta

Cornel, iubitul lui Brigitte Năstase, o iubește mult pe vedetă și așteaptă să facă și nunta. El este foarte sigur că relația cu Brigitte este lucrul care îl face să se simtă împlint.

„E normal să ne mai şi certăm. Primul an într-o căsnicie e cel mai greu. Aşa i-a venit ei să spună pe moment, e mai vulcanică. Lucrurile merg foarte bine între noi. Ea după emisiune a plecat direct la «Ferma» şi nu avea cum să ia cu ea inelul de logodnă. Bijuteria nu se potriveşte nici cu grebla, nici cu sapa”, ne-a spus Cornel.

Cornel are grijă de copiii ei și de afaceri cât timp Brigitte Năstase este la Fermă.

„Avem planuri împreună. Să facem nunta în faţa oamenilor. Suntem deja căsătoriţi (civil – n.r.). Depinde însă de afaceri şi de mai multe lucruri. Am vrea să se întâmple cât mai curând şi să fim o familie. Îmi doresc copil şi ea la fel. Poate să facă un copil pentru că se îngrijeşte de corpul ei şi nu îşi arată vârsta. Nu o văd ca pe o persoană de 42 de ani. Ea e foarte frumoasă şi nemachiată, arată ca o copilă. Îmi place totul la ea, cu tot cu suflet, absolut totul. Ne alintăm cu «iubirea mea». Ne bucurăm din lucruri mici pe care le facem zilnic. Seara fac ceai şi i-l aduc la pat, de exemplu. Noi ne-am cunoscut ca asociaţi în firmă. Suntem împreună de când încă era căsătorită în acte, dar nu mai avea nici o treabă cu Ilie Năstase. Îl respect pe Ilie Năstase, n-am avut nici o altercaţie”, a mai spus iubitul lui Brigitte, originar din Târgovişte.

Loading...
 
 

Citește și

  • Având în vedere că se spune că celebritatea și banii reușesc să schimbe sau să influențeze negativ caracterul omului, vedetele ar putea avea o scuză atunci când vine vorba de condamnările lor la închisoare. După ce au decis să se situeze de cealaltă parte a legii, cinci vedete autohtone au plătit acțiunile lor cu prețul libertății sau al pătării imaginii personale, în cazul celor mai norocoși. Iată motivele pentru care cinci vedete autohtone au fost condamnate la închisoare!

  • În ediția de joi, 7 martie, Ferma a mai avut parte de încă un duel. Brigitte și Ioana Filimon au fost cele care s-au confruntat de această dată, după ce prietenia dintre ele s-a transformat în rivalitate și cele două și-au aruncat cuvinte grele în urma neînțelegerilor apărute între ele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1