Ferma 2019. Ame Călin este primul concurent care a părăsit emisiunea

ferma_3.jpg

Ame Călin a părăsit Ferma

În ediția Ferma de joi seara, Ame Călin s-a confruntat în arenă cu o adversară pe care nu a putut să o învingă: Claudia Pavel. Așadar, Ame Călin a fost prima care a părăsit Ferma, iar acum au rămas în show 17 concurenți.

Duelul dintre cele două a fost extrem de greu! În prima probă, Ame și Claudia au fost nevoite să deplaseze un car în direcții opuse, folosindu-și forța corpului și a brațelor. Proba a doua a fost contra cronometru, iar cele două au avut de tăiat lemnele cu care să construiască o scară pentru a ajunge la un steag care, odată ridicat, desemna câștigătorul. Claudia Pavel s-a mobilizat și a fost mai rapidă și mai puternică decât Ame, așa că își continuă parcursul în Ferma.

ferma_2.jpg

Claudia Pavel a învins-o la probe pe Ame Călin

Ce se întâmplă acum la Ferma

După câteva zile de trăit sub același acoperiș, între cei 12 concurenți care locuiesc în fermă au apărut deja tensiuni, nervi, și-au spus cuvinte grele, iar emoțiile la cote maxime își spun cuvântul.

Cu toate acestea, își găsesc și momente de relaxare. Jorge și Ioana Filimon au încins atmosfera în Ferma, dar au stârnit și invidia printre ceilalți concurenți prezenți în casă.

Lucrurile nu stau tocmai roz nici la cabană! Lipsa hranei îi face pe Florin Pastramă, Vali Bărbulescu și Kamara să cedeze nervos. Vali Bărbulescu continuă seria de reproșuri către Florin Pastramă, despre comportamentul și modul în care interacționează cu ei. După ce Florin Pastramă a plâns în ediția de miercuri, a venit și rândul lui Kamara. Dorul de fiul său Leon, cel pentru care luptă în acest show, l-a făcut pe Kamara să fie foarte melancolic și să se gândească la cel mic.

Loading...

Citește și

  • ioana filimon jorje ferma 2019

    Pe măsură ce încep să se cunoască, concurenţii de la Ferma 2019, noul sezon difuzat de Pro Tv, se apropie, iar Jorge şi Ioana Filimon au făcut acest pas destul de repede şi într-o direcţie periculoasă. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze fierbinţi la propriu, în cadă. Cântăreţul şi câştigătoarea titlului Miss România din anul 2016 s-au hârjonit ca doi adolescenţi. Dacă sexy Ioana Filimon este lipsită de obligaţii, ne întrebăm cu ce ochi a privit soţia lui Jorge scenele halucinante.

  • ferma 2019 vila klaus

    Misterul locului unde se filmează Ferma 2019, reality-show-ul de la Pro TV, a fost spulberat. Click! a aflat unde au decis producătorii să-i ducă în mare secret pe cei 18 concurenţi. Până acum tot ce se ştia era că vedetele angrenate în acest proiect vor locui într-o casă dărăpănată în munţii din României. Se pare că vila a fost în trecut locul unde regele Mihai a făcut un an de şcoală şi ulterior a fost folosită ca destinaţie de vacanţă pentru copii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1