«Femeile lui Băsescu», urmărite de blestemul divorțului

base-1-156461641616.jpg

basescu, femei, divort, ghinion
Elena, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, s-a căsătorit pe 1 septembrie, acum patru ani. Vineri, și-a anunțat despărțirea de Bogdan Ionescu, așa cum v-a prezentat Click!

”Cutremur” în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au semnat actele de divorţ.

Şi Ioana, fiica cea mare, a renunţat la căsnicia cu Bodo, dar şi alte femei apropiate lui Băsescu au avut aceeaşi soartă: căsătorii nefericite şi ratate. Blestem, ghinion sau simple coincidenţe?

EBa, 4 ani de căsnicie

Pare că viaţa lor a fost predestinată. La 1 septembrie 2012 s-au căsătorit. La 1 septembrie 2013 s-a născut Traian jr, iar în 2 septembrie 2016 au divorţat. Vestea că EBa a divorţat de Syda a venit pe neaşteptate, deşi zvonuri că mariajul scârţâie erau mai de mult timp. Cei doi au fost la mare împreună cu cei doi copii drăgălaşi, Sofia Anais (3ani) şi Traian jr. (1 an şi opt luni). S-au distrat de minune, s-au jucat, s-au bălăcit, s-au bronzat. Nimic nu anunţa despărţirea, cu atât mai mult cu cât ambii soţi aveau verighete pe deget. Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al ţării. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv, iar vineri, 2 septembrie, au semnat actele divorţ, potrivit cancan.ro. Totul s-a petrecut cu cea mai mare discreţie, iar cei doi deja vorbesc la trecut depre mariajul lor. ”Familia Ionescu - Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat”, au transmis cei doi pe pagina oficială a mezinei fostului preşedinte.

Ioana, 3 ani cu Bodo

base-2-5915165515.jpg

basescu, femei, divort, ghinion
Ioana Băsescu a fost căsătorită cu Bodo, solistul de la Proconsul, dar dragostea s-a sfârșit cu un divorț

Cu zece ani în urmă, în 2006, fiica cea mare a fostului preşedinte, Ioana, introducea actele de separare de cântăreţul Bogdan Marin, cunoscut ca Bodo de la Proconsul, după trei ani de convieţuire în doi. Chiar dacă se afişau ca un adevărat cuplu, vestea că Ioana Băsescu se va căsători cu Bodo a uimit o ţară întreagă. Până şi pe Maria Băsescu, care a aflat din ziare că fiica ei cea mare va ajunge în foarte scurt timp doamna Marin. Cununia Ioanei cu Bodo a avut loc la 19 iulie 2003 şi a fost oficiată de însuşi Traian Băsescu, pe atunci primar general al Capitalei. Din păcate, mariajul Ioanei nu a durat decât trei ani, iar motivele reale ale despărţirii nu se cunosc nici astăzi. Tot în mare secret s-a căsătorit, acum doi ani, la Azuga cu un avocat, Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembrie 2014, Ioana a devenit pentru prima dată mămică. Ea a născut un băieţel, Radu, acum în vârstă de 1 an şi zece luni.

Udrea, 10 ani cu Cocoş

udrea-45415151515.jpg

basescu, femei, divort, ghinion, udrea
Elena Udrea a divorțat de Dorin Cocoș după 10 ani

Elena Udrea, o persoană foarte apropiată de familia Băsescu, a făcut o afirmaţie neaşteptată cu privire la divorţul mezinei fostului preşedinte. ”Doi oameni trebuie să stea împreună atât timp cât se iubesc şi cât timp lucrurile pe care le fac împreună îi fac fericiţi. Relaţiile dintre oameni durează atât cât durează sentimentele. Eu cred că este bine. Decât să stai într-o relaţie unde nu te mai simţi bine sau sentimentele au dispărut, mai bine să pui punct”, a declarat Elena Udrea, pentru Antena 3. Probabil că acesta este motivul pentru care şi blondina a divorţat de Dorin Cocoş. Cei doi s-au despărţit de comun acord, la notar, în 10 iunie 2013, după 10 ani de căsnicie, iar singurele comentarii au fost că au cariere diferite şi nu au mai putut petrecere mai mult timp împreună. Totuşi, la trei luni după ce a divorţat, Dorin Cocoş s-a însurat din nou, iar Elena Udrea a cochetat cu mai mulţi bărbaţi, dar ne-a avertizat că nu sunt decât prieteni buni, iar când va face pasul cel mare, ne va anunţa imediat.

Adriana Săftoiu, 18 ani cu Claudiu

saftoiu-8136513622.jpg

basescu, femei, divort, ghinion, saftoiu
Adriana și Claudiu Săftoiu au fost căsătoriți 18 ani

 

Claudiu şi Adriana Săftoiu au stat zece ani lângă Traian Băsescu, pe care l-au consiliat înainte şi după ce acesta a ajuns la Palatul Cotroceni. După un mariaj de 18 ani, cei doi apropiaţi ai fostului preşedinte au decis să divorţeze, în 2011. Erau împreună din timpul studenţiei, pe când erau colegi la Facultatea de Litere din Bucureşti. Despărţirea celor doi a fost una de comun acord, iar copilul pe care îl au împreună a rămas la mamă. În vârstă de 48 de ani, Adriana Săftoiu este purtătorul de cuvânt al PDL, iar Claudiu Săftoiu (47 de ani) s-a căsătorit în 2011 cu Cristina Faighel, cu care are doi copii.

Loading...
 
 

Citește și

  • eba divort elena basescu divort

    O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

  • Divorţul din familia Băsescu-Ionescu vine după un an agitat pentru mezina fostului preşedinte al României. Deşi are doi copii, deci timp liber limitat, Elena (36 de ani), alias EBa, a slăbit 25 kg după ce-a de-a doua sarcină, şi-a “sculptat” corpul la sală şi a redevenit o soţie sexy. Prea târziu, însă. Mariajul ei s-a dus la vale definitiv.

  • eba divort elena basescu divort

    "Cutremur" în familia fostului preşedinte Traian Băsescu! Fiica cea mică a fostului şef de stat, Elena, şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au depus şi semnat actele de divorţ. Totul s-a petrecut în cea mai mare discreţie, iar cei doi deja vorbesc la trecut depre mariajul lor.

  • elena basescu bogdan ionescu copii sofia anais traian jr

    Nu mai este niciun dubiu! Familia Elenei Băsescu s-a destrămat. După patru ani de mariaj, fiica cea mică a fostului preşedinte şi Bogdan Ionescu au divorţat de comun acord la notar. Cei doi au recunoscut separarea şi au făcut declaraţii pe marginea acestui subiect.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1