Femeile iubite de Mihai Constantinescu se îngrijesc exemplar de mormânt. Mihaela și Simona se întrec în mesaje de dor

mihai-constantinescu.jpg

Mihaela, fosta soție, și Simona, ultima soție, alături de Mihai Constantinescu, pe vremea când făceau vacanțe împreună
foto: Facebook

Mormântul lui Mihai Constantinescu, din Cimitirul Ghencea Militari, acolo unde solistul își doarme somnul de veci, este plin de flori, îngrijit, iar candelele mereu aprinse. Femeile care l-au iubit, Simona și Mihaela, fosta soție și ultima soție, îl plâng și acum pe artist.

Femeile care l-au iubit pe Mihai Constantinescu îl plâng pe artist și la opt luni de la moartea sa. Mihaela, fosta lui soție, cu care a rămas în relații bune până la moarte, dar și Simona, soția lui, care l-a îngrijit pe patul de spital, nu-și revin din marea pierdere, lucru ce se observă și din postările lor de pe rețelele sociale. ”Mihai... ai plecat de lângă noi... dar nu din inimile noastre... te iubim veșnic”, a scris Mihaela Constantinescu pe Facebook, chiar pe 6 iunie, în Sâmbăta Morților de dinaintea Rusaliilor. Și Simona subliniază plecarea lui Mihai din această lume, cu diverse ocazii. ”Mihai, mâine va fi o zi minunată. Toți românii vor fi cu gândul la tine, toți copiii, adulții și bătrânii. AMINTIRI de neuitat ... o lume minunată...”, a fost mesajul ei de 1iunie.

mihai-mormant.jpg

Mormântul lui Mihai Constantinescu, din Cimitirul Ghencea Militari
foto: Facebook

Simona a spus în nenumărate rânduri că îl visează pe cantautor și că acesta "îi transmite" că este bine. Ea îi face declarații și acum. ”Am să te iubesc în fiecare adiere de vânt, în fiecare apus de soare. Am să te iubesc în fiecare dimineață și în fiecare noapte în care voi adormi cu gândul la tine”, susține Simona.

mihai-mormant2.jpg

Mormântul lui Mihai Constantinescu este acoperit de flori
foto: Facebook

Mihai a murit la finalul lunii octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani, după ce a stat luni de zile în comă pe un pat de spital. În luna mai 2019 el a fost internat în urma unui infarct. Mormântul artistului este mereu plin de flori, semn ca Simona și Mihaelatrec des pe acolo.

Citește și:

EXCLUSIV Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, după parastasul de 6 luni: "E cumplit fără el, l-am visat de cinci ori"

Simona, văduva lui Mihai Constantinescu: "L-am visat pe Mihai, mi-a spus să stau liniștită, că e bine"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1