Feli, pe scenă la trei săptămâni de când a născut. A apărut în finala Vocea României 2018

bogdan_ioan_feli_vocea_romaniei.jpg

feli bogdan ioan finala vocea romaniei 2018
Feli a urcat pe scena de la Vocea României alături de Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley
Foto: captură Pro Tv

La mai puțin de o lună de când a născut, Feli a apărut pe scena de la Vocea României, în finala concursului, pentru a-l susține pe Bogdan Ioan, elevul lui Smiley.

Au trecut doar trei săptămâni de când a venit mămică pentru prima oară, motiv pentru care Smiley a fost puțin reticent în a îndrăzni să o întrebe pe Feli Donose dacă vrea să-i ajute concurentul. Aceasta a răspsuns afirmativ din tot sufletul, căci îi era dor de scenă și de cântat.

Feli a fost alături de Bogdan în finala Vocea României 2018 de vineri, 14 decembrie. Cei doi au realizat un moment emoționant, dar puternic, pe piesa lui Marc Anthony și a Tinei Arena - I Want to Spend My Lifetime Loving You.

feli_smiley.jpg

feli smiley vocea romaniei 2018
Smiley și Feli s-au îmbrățișat la sfârșitul piesei
Foto: captură Pro Tv

 

Solista a devenit o apariție obișnuită în emisiune, fiind alături de Smiley și în sezoanele trecute, cel care i-a devenit apropiat chiar după participarea ei la show-ul de talente de la Pro Tv. Smiley o consideră nu doar o prietenă de suflet, ci una dintre cele mai bune voci pe care le-a auzit vreodată, după cum a mărturisit acesta în emisiune.

Feli a născut o fetiță în 21 noiembrie

feli-donose-fiica.jpg

Feli Donose este cea mai fericită mămică de când iși strânge la piept fiica, Nora Luna
Foto Facebook

 

În 21 noiembrie, Feli și-a îndeplinit cel mai important vis al său, acela de a deveni mamă. Solista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit un nume inedit: Nora Luna,

Loading...

Citește și

  • Bogdan ioan a castogat vocea romaniei

    Vineri seară, 14 decembrie, al 8-lea sezon Vocea României și-a desemnat câștigătorul. În finala Vocea României 2018 s-au luptat 4 tineri, fiecare înzestrat cu tot ce îi trebuie pentru a deveni un nume în muzica românească și cu dorința aprigă de a-și adjudeca trofeul și premiul de 100.000 de euro. Bogdan Ioan, concurentul lui Smiley, a câștigat Vocea României 2018. Este al doilea an consecutiv în care câștigă echipa Smiley.

  • Feli și-a surprins iubitul, care nu își dorește să se expună în spațiul media, într-o ipostază emoționantă, alături de fetița pe care cei doi fericiți părinți au o împreună, micuța Nora Luna.