Feli lansează «Frunze cad», o piesă prin care îi cere iertare mamei

feli-donose.jpg

Feli Donose a lansat o nouă piesă intitulată «Frunze cad»

Feli lansează „Frunze cad”, a treia filă din jurnalul muzical #Felidinpoveste, o piesă despre iertare, inspirată dintr-o relație de dragoste din adolescență care a lăsat-o pe artistă cu inima frântă. „Prin acest cântec îi cer iertare mamei mele pentru toate momentele în care nu am ascultat sfaturile ei”, spune Feli despre „Frunze cad”, piesă născută ca un cântec de jale al zilelor noastre după lecții de viață învățate din greșeli.

Piesa „Frunze cad” se lansează la fix 3 ani de când a fost compusă de Feli care atunci când a auzit prima versiune de instrumental, și-a dat seama că își dorește să transmită cu ajutorul ei un mesaj greu în cea mai puternică formă - muzical, poetic și vizual: "E important să conștientizăm consecințele acțiunilor noastre, este semnul maturității. Iar folclorul românesc și, în mod special, profunda mea admirație pentru muza Maria Tănase, mă ajută să redau către noi generații și către mine însămi adevărurile populare autentice ce exprimă exact esența vieții de care nu trebuie să uităm în vremurile în care trăim."

 "Azi cred cu tărie că trebuie să învățăm să ascultăm mai mult și să apreciem mai mult ceea ce ne înconjoară. De la iubirea mamei care ne-a purtat în pântec, cea necondiționată, până la iubirea față de Mama Natură care ne dă tot ce avem nevoie să trăim sănătoși pe acest pământ, iar noi privim asta fără recunoștință, ca pe ceva implicit.", consideră Feli, care își cânta în „Frunze cad” adoratia față de mamele care-și ocrotesc pruncii și față de Mama Natură care susține, protejează și oferă viață însăși.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, piesa „Frunze cad” are muzica semnată de Felicia Donose, Florin Boka, Roland Kiss, Șerban Cazan, Lucian Nagy și versurile scrise de Felicia Donose.

Jurnalul muzical #Felidinpoveste a ajuns cu „Frunze cad” la cea de-a treia filă. Primele două „file”, „Omule, deschide ochii” și „Când răsare soarele” au încă un succes foarte mare atât la radio, cât și în mediul online, înregistrând peste 6 milioane și respectiv 10 milioane de vizualizări pe YouTube.  „Acest proiect de suflet, mi-a dat un restart și refresh din toate punctele de vedere, atât profesional, cât și personal. Sunt tare mândră de mine și de echipa mea. Abia aștept să vedeți și să auziți continuarea poveștii mele de viață prin muzică și poezie!”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1