Feli Donose le-a arătat-o fanilor pe fetița ei. „9 vieți, iubita mamei!”

feli-donose-iubitul-catalin-fiica-nora-luna.jpg

Feli Donose cu iubitul Cătălin și fiica lor, Nora Luna
Feli Donose și iubitul ei, Cătălin, și-au sărbătorit fiica, Nora Luna, la 9 luni de viață
Foto: Instagram

Feli Donose le-a făcut o mare surpriză fanilor ei și postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare lângă iubitul și fiica ei. Nora Luna, fetița solistei Feli Donose (33 de ani), a împlinit nouă luni și este foarte drăgălașă.

Feli Donose a făcut publică prima imagine în care micuței Nora Luna i se vede chipul. Feli a scris un mesaj extrem de emoționant pentru fiica ei, mărturisindu-i că este extrem de fericită că o are și că cele nouă luni alături de ea au fost un vis devenit realitate.

Feli Donose și Cătălin s-au îndrăgostit la o nuntă

„9 vieți, iubita mamei”, a scris Feli Donose pe rețelele sociale. În poza cu Nora Luna, fanii lui Feli Donose s-au bucurat să-l vadă și pe iubitul solistei, Cătălin. Feli și iubitul ei, Cătălin, s-au cunoscut la o nuntă la care artista era invitată să cânte, iar el era unul dintre oaspeții prezenți la eveniment. Cătălin nu mai locuia în România de mai bine de trei ani, deoarece se mutase în Germania și nu mai avea nici un gând să revină în țară. Însă și pentru el lucrurile s-au schimbat radical și, după ce a cunoscut-o pe Feli, s-a întors definitiv în orașul său natal, Constanța. „Cătălin este varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nici o barieră, pentru că știu că nu mă judecă”, a spus Feli Donose pentru Click!

Citește și:

Feli lansează “Când răsare soarele”, a doua piesă din jurnalul muzical #Felidinpoveste

Ce spune Feli despre o nouă sarcină și cine o ajută cu copilul

Loading...

Citește și

  • Feli Donose a devenit mamă de puțin timp și adoră să stea cu cea mică, astfel că, deja se gândește la cel de-al doilea copil pe care artista și-ar dori să-l înfieze. Nu au stabilit încă momentul în care vor vrea să facă acest lucru, dar cert este că se simt siguri pe planul acesta.

  • Dacă Feli povestea înainte de nașterea fetiței ei că „tăticul” nu își dorește să apară prea mult sub lumina reflectoarelor, iată că micuța Nora Luna i-a mai dat curaj parcă. În ultimele luni, cântăreața a tot publicat imagini alături de partenerul ei în mediul online, Cătălin părând pregătit să se aventureze în lumea mondenă din care face parte aleasa inimii sale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1