Feli Donose le-a arătat fanilor cine este iubitul ei pe care l-a ținut ascuns până acum

feli-donose-iubit.jpg

Feli Donose, fotografie emoționantă alături de iubitul ei, Cătălin
Foto Instagram

Feli Donose le-a arătat fanilor care este bărbatul pe care-l iubeșpte cel mai mult și cu care are o fetiță care îi face foarte fericiți. Deși timp de mai multe luni, de âcnd s-a aflat de relația de iubire pe care o are cu iubitul ei, Feli a încercat să-l țină ascuns, însă acest lucru s-a terminat, iar ea le-a arătat tuturor cine este iubitul ei.

Feli Donose a publicat o fotografie foarte emoționantă pe rețelele de socializare, iar prietenii virtuali i-au scris multe mesaje de apreciere. Este clar că Feli este mai fericită ca niciodată de când l-a întâlnit pe Cătălin care i-a oferit o fetița, Nora Luna.

47585261_2640251259348518_2260685211735151398_n.jpg

Feli l-a arătat tuturor pe iubitul ei, Cătălin
Foto Instagram

Cum s-au cunoscut Feli și iubitul ei, Cătălin

Cei doi s-au cunoscut la o nuntă la care ea era invitată să cânte, iar el era unul dintre oaspeții prezenți la eveniment. El nu mai locuia în România de mai bine de trei ani, deoarece se mutase în Germania și nu mai avea niciun gând să revină în țară. Însă și pentru el lucrurile s-au schimbat radical și, după ce a cunoscut-o pe Feli s-a întors definitiv în orașul său natal, Constanța.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că știu că nu mă judecă', a declarat artista cu privire la iubitul ei.

Cum au ales numele fiicei lor

Pe fiica lui Feli o va chema Nora Luna, iar acest nume, Feli l-a hotărât chiar cu mai mulți ani înainte de a rămâne gravidă.

„Ne-am gândit la nume, eu îl aveam de mică. De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume mordern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin rezona și nu cu Luna. Dar a spus „dacă tu așa ai visat de mică, nu pot să îți iau bucuria asta, atunci o va chema Luna'. Așa că o va chema Nora Luna', a declarat Feli pentru Unica.ro.

Loading...

Citește și