Feli Donose este gravidă! A făcut anunțul în noua piesă lansată

feli_doua_inimi.jpg

Feli Donose este gravidă
Foto Instagram

Feli Donose (31 de ani) a folosit un mod foarte original prin care a dezvăluit lumii că este însărcinată. Vedeta a lansat o piesă în care a mărturisit că în curând cineva îi va spune „mămică”. Vedeta a explicat că își dorea dintotdeauna să devină mamă și este în culmea fericirii că va aduce pe lume un copil.

Piesa este una foarte lentă și calmă, iar versurile piesei vorbesc despre iubirea pe care i-o poartă atât mamei sale, cât și copilului pe care urmează să-l aducă pe lume.

“Tu-mi ești Soarele și Luna/ Și te iubesc dintotdeauna/Te iubesc din alte vieți / Cum iubesc marii poeți”, este refrenul interpretat de ea. Chiar de la începutul piesei, jurata de la The Four a dezvăluit faptul că simte că are două inimi care bat în ea: una este a ei, cea primită de la mama ei, și cealaltă a copilului pe care-l poartă în pântece.

„Două inimi bat în mine, Două-mi și doream de mică, Una este de la mama, Alta îmi va spune "Mămică", este începutul piesei prin care Feli Donose a confirmat acest lucru.

Pe Instagram, Feli a publicat o fotografie, iar în descrierea ei ea a scris „bebică din burtică”, mesaj prin care a confirmat că piesa lansată spune o poveste adevărată și urmează să aducă pe lume un copil.

 

loading...
Loading...

Citește și