Fata unor romi căldărari a cântat operă la Românii au talent. Cine este Isabela Stănescu

isabela_stanescu-romanii_au_talent.jpg

isabela stanescu pe scena romanii au talent
Isabela Stănescu a urcat pe scena Românii au talent în straie ţăgăneşti
foto: captură video Pro Tv

Moment uluitor la Românii au talent. Vineri seară o adolescentă care s-a recomandat Isabela Stănescu şi a venit îmbrăcată în straie ţigăneşti i-a făcut pe cei prezenţi să-şi schimbe părerea pentru câteva momente despre romi. Tânăra a cântat operă şi a ridicat sala în picioare, iar cei din public i-a fascinat.

Concurenta a urcat pe scenă Românii au talent și a spus „Sunt Isabela Stănescu și sunt țigancă”. Apoi a urmat spectacolul, la care nimeni nu se aștepta. După emisiunea de vineri, Isabela şi+a făcut mulţi admiratori şi a anunţat că pagina ei de Facebook a fost invadată de mesaje.

isabela_stanescu.jpg

isabela stanescu piatra neamt
Isabela Stănescu este din Piatra Neamţ
Foto: arhivă personală

Isabela Stănescu din Piatră Neamț este elevă Liceului de Arte ”Victor Brauner”. În clasele I-VIII, a studiat pianul că instrument principal, a mers la concursuri, olimpiade și recitaluri pe scene importante. ”Din clasa a VIII-a, am decis să încerc ceva nou, și pentru că îmi plăcea foarte mult să cânt și vocal, cochetând cu muzică pop, am căutat să iau lecții de canto, dar aveam de ales doar între canto tradițional și canto clasic, așa că am ales canto clasic, neavând tangențe cu muzică populară”, a declarat Isabela în fața juraților.

Isabela Stănescu trăieşte cu părinţii şi cele două surori

O țingancă mândră de tradițiile ei, Isabela nu urmează toate regulile etniei. La vârsta ei, fetele din şatră deja sunt mărutate şi stau la cratiţă. Ea a ales să studieze. De altfel şi tatăl fetei a învăţat. Adolescenta a spus despre el că are 12 clase. 

”Mama e casnică, tata are o firmă de mobilier. Sora cea mare e căsătorită şi e casnică, iar sora mijlocie îl ajută pe tatăl meu cu afacerea. Cânt la pian. Mai cânt amatoriceşte şi muzică jazz, fiindcă tehnica e super apropiată de cea de la canto clasic, nimic profesionist. Tot amatoriceşte cânt şi

indie“, a mărturisit interpreta.

”Pentru cei care sunt acasă şi care sunt tâmpiţi în continuare, şi nu atât pentru adulţi, cât pentru copii… dacă vă uitați la această emisiune, nu fiți cuminți, nu mâncați tot din farfurie că să vă dea mama la romi. Pentru că dacă ajungeţi la ei, ajungeţi bine. Mi-a plăcut în primul rând pentru că sunt țigani care se fasolesc, suntem romi., suedezi.. nu, suntem ţigani, că asta e situaţia. Poţi fi român şi să fii un bou, un îngălat, un jegos. Mă ești om, curat, te duci la școală, gândești frumos... Când eşti om şi ai şi un talent din ăsta.”, a spus Florin Călinescu după momentul care l-a cucerit.

 

Loading...

Citește și

  • oua crude romanii au talent

    Patrick Bertoletti le-a întors stomacul pe dos juraților de la Românii au talent, după ce a băut 125 de ouă crude. Americanul de 33 de ani a doborât un record mondial pe scena emisiunii-concurs de la PRO TV.

  • A început sezonul #9suprem Românii au talent! Telespectatorii au făcut cunoștință vineri seară cu primii eroi din acest an și au avut parte de un show care i-a ținut în tensiune și le-a dat emoții de nedescris. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu, Smiley și Pavel Bartoș au fost surprinși de abilitățile celor care au urcat pe scenă, au aplaudat talentul și s-au implicat în unele momente, au dansat sau au ajuns chiar să vorbească precum Darth Vader.