Fără resentimente, deşi a înşelat-o! Adela Popescu şi Dan Bordeianu, faţă-n faţă la 11 ani de la despărţire

adela_popescu_dan_bordeianu_numai_iubirea_1.jpg

adela popescu logodna dan bordeianu
Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut în 2014, pe platourile de filmare
foto: ACASĂ

Întâlnire de gradul zero, marţi la prânz, în platoul "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv. Adela Popescu, gazda emisiunii, l-a avut invitat pe fostul ei iubit, Dan Bordeianu, cu care a format un cuplu atât pe platourile de filmare, cât şi în viaţa reală în perioada 2004-2007. Deşi cei doi s-au despărţit în urmă cu 11 ani, din cauza infidelităţii, prezentatoarea şi actorul au găsit putere să-şi vorbească civilizat şi să-şi zâmbească unul altuia, semn că episodul dureos la care blonda a fost martoră a fost dat uitării.

Adela Popescu şi Dan Bordeianu s-au revăzut marţi (16 ianuarie 2018) într-un cadru oficial, chiar în emisiunea pe care blonda o moderează la Pro Tv. Aceasta a fost o întâlnire memorabilă, dacă ţinem cont de faptul că cei doi nu s-au despărţit în cei mai amicali termeni. Cu ani în urmă, actriţa l-a prins pe Bordeianu în timp ce o însela chiar pe platourile de filmare. Acum însă, nimic din ce s-a întâmplat atunci nu pare că îi mai afectează pe cei doi foşti iubiţi. Adela şi Dan au fost extrem de protocolari şi zâmbitori, iar el a răspuns la toate curiozităţile ei. În acelaşi platou, s-a aflat alături de cei doi, sora actorului, care a făcut dezvăluiri despre cum a învins o cumplită maladie. 

bordeianu.jpg

adela popescu dan bordeianu vorbeste lumea
Dan Bordeianu, invitatul Adelei Popescu după 11 ani de la despărţire
foto: captură video Pro Tv

Povestea de dragoste dinte Adela Popescu şi Dan Bordeianu a început în 2004, pe platourile de filmare ale primei telenovele româneşti “Numai iubirea”.

După trei telenovele în care au jucat împreună, cei doi au ajuns la "divorţ". Motivul despărţirii a fost infidelitatea lui Dan. El şi-ar fi înşelat iubita chiar pe platourile de filmare. Se zvoneşte că, din cauza timpului petrecut prea mult pe platouri, Dan a călcat strâmb cu una dintre colegele de filmare. Situaţia a degenerat când Adela şi-a surprins iubitul în flagrant cu Oana, o brunetă voluptoasă, angajată a firmei care asigura figuraţia pentru telenovela "Iubire ca-n filme".

Acum fiecare dintre ei şi-a găsit linistea lângă alţi parteneri. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan şi au împreună un băieţel, iar Dan Boideianu s-a îsurat în 2015 cu Teodora, cu care are o fetiţă.  

 

loading...
Loading...

Citește și

  • adela popescu dan bordeianu

    Povestea de dragoste dintre Adela Popescu (29 de ani) şi Dan Bordeianu (40 de ani), născută pe platourile de filmare ale telenovelei “Numai iubirea”, a prins bine pentru audienţa telenovelei difuzată între anii 2004 şi 2005. Scenaristul Eugen Patriche povesteşte, în cartea sa “Două vieți – Amintiri despre televiziune”, amănunte despre frumosul cuplu şi care au fost motivele care au dus la despărţirea lor.

  • dan bordeianu sotie teodora

    În urmă cu o lună, îndrăgitul actor Dan Bordeianu (40 de ani) s-a însurat în mare secret cu aleasa inimii lui, Teodora. Cei doi se iubesc de doi ani și jumătate, dar nu s-au afișat în lumea mondenă. Joi seară (12 octombrie), proaspeții însurăței au fost prezenți la premiera filmului românesc „Bucureşti NonStop”, produs de Codin Maticiuc, care a avut loc la CinemaPro din București.