Fabio a aflat cine este tatăl lui biologic. VIDEO EXCLUSIV!

fabio_vacanta.jpg

Fabio videochat erotic vacante
Cu banii strânși din videochat erotic, Fabio și-a permis să călătorească în toată lumea. A ajuns și în Thailanda
foto: arhiva personală

Singura familie pe care o are Fabio (31 de ani) în momentul de față este tatăl vitreg, un fost iubit al mamei sale. Solistul spune că locuiește acasă la acesta de 14 ani și, deși nu a fost înfiat, îi spune „tată” bărbatului care i-a oferit siguranța zilei de mâine și un acoperiș deasupra capului.

Totuși, în afară de un tată vitreg din trecut, care, pe când avea vreo 5 anișori, îi dădea bătăi aproape zilnic, și în afară de părintele pe care îl are acum și căruia îi spune „tată”, Fabio are, cum e și normal, și un tată biologic. Despre acesta, solistul a vorbit în exclusivitate pentru Click!

Fabio: „Părinte e cel care te crește, nu cel care te face”

„De tatăl meu adevărat știu, dar nu vrea să mă recunoască, pentru că am fost făcut din flori, cum se spune. Mama lucra la el ca menajeră, a fost ce-a fost. Eu am un frate care seamănă cu mine perfect, iar tatăl meu a fost polițist. Tata are vreo 60 și ceva de ani, știu unde este... M-a văzut o dată în viața lui, acum vreo 12-13 ani, când am fost cu mama o dată”, a povestit Fabio, pentru Click!

Fabio: „Nu simt nimic pentru el, n-am primit niciodată o mângâiere din partea lui”

Solistul e dezamăgit că tatăl lui biologic nu a fost deloc interesat de el, cu toate că are o situație materială și un statut social care i-ar fi permis. „Am fost la el și dacă nu îi ceream eu o cană cu apă el nu a spus ia și tu un măr. O persoană care nu a vrut. El atunci când a făcut ce-a făcut n-a fost conștient că mama va rămâne gravidă și mă va face pe mine. A fost o aventură care s-a repetat, probabil, de vreo două-trei ori... Nu simt nimic pentru el, n-am primit niciodată o mângâiere din partea lui. Părinte e cel care te crește, nu cel care te face. Mie atunci când mi-a fost greu tatăl meu vitreg mi-a fost lângă mine necondiționat... El e arhitect”, a mai spus Fabio.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1