EXCLUSIV Vica, dezvăluri despre noua relație cu Victor Pițurcă: „Este un tată de nota 10”

v113-vica-blochina-edan-foto-ok-magazine.jpg

Vica Blochina este fericită că Edan creşte alături de tatăl lui

Prin 2013 se războiau la tribunal pentru pensia alimentară, însă acum Vica Blochina (44 de ani) şi Victor Piţurcă (63 de ani) au ajuns să se înţeleagă perfect. Şi asta de dragul juniorului lor care moşteneşte pasiunea pentru fotbal a tatălui. Celebra blondină a povestit pentru Click! despre fosta ei mare iubire, despre operaţii estetice, dar şi despre ce preferă bărbaţii.

Click!: Vica, arăţi foarte bine. Ce sacrificii faci pentru silueta aceasta?

Vica Blochina: Ţin regim pentru că dacă mănânc prostii, mă îngraş imediat. Mănânc foarte multe paste, pizza, cartofi, aşa că sunt într-un veşnic regim. Fac foarte multe masaje, tratamente corporale şi ţin cure cu ceai de slăbit. Merg la sala de sport de cel puţin trei ori pe săptămână, iar în parc urc scările şi le cobor. Eu trebuie să sufăr ca să arăt bine. Toată viaţa mea este o dietă drastică.

Şi iubitul cum te preferă? Grasă sau slabă?

Nu am iubit. Eu cred că nu îi interesează neapărat pe bărbaţi cum arăţi, ci cum eşti tu ca om. Ai celulită, eşti mai în vârstă, eşti mai plinuţă - astea sunt detalii care ne dau doar nouă femeilor bătăi de cap. Dar pe bărbaţi nu-i interesează decât cum se simt ei cu tine, dacă eşti un om vesel şi mişto. Adică nu se întâmplă  niciodată să ajungi cu un bărbat în pat şi el să zică „Nu, nu vreau pentru că eşti grăsuţă, ai dinţii strâmbi,  hai, pa, la redevere!”. Doar noi femeile ne facem griji pentru asta.

Ţi-ai mai făcut vreo operaţie estetică?

Nu mi-am mai făcut operaţii estetice în ultima vreme, însă eu sunt deschisă pentru tot ce înseamnă astfel de intervenţii. Nu sunt genul de om care mă prefac şi spun „eu vreau să fiu naturală”. Nu! Eu nu vreau să fiu naturală, eu vreau să arăt bine! Pentru că după 40 de ani nu ai cum să fii ca la 20 de ani, şi nu îmi pasă că unii spun că sunt din „plastic”. De obicei, te judecă femeile care nu îşi permit sau care nu au cum să arate bine. Eu le răspund acelora fix aşa: „Nu vreau să fiu ca tine, naturală! Vreau să fiu operată până în dinţi şi să arăt mişto!”.

Cum e viaţa de mamă singură? Care mai este relaţia ta cu Victor Piţurcă?

Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile copilului, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă. Eu şi Victor suntem părinţi asumaţi care îşi iubesc foarte mult fiul şi vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil şi este o relaţie doar despre el, nu despre mine şi Piţurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că aşa îi place. La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Piţurcă îl iubeşte foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!

I-a cultivat şi pasiunea pentru fotbal...

Îl învaţă fotbal şi petrec foarte mult timp împreună. Însă nu vreau să dau alte detalii. Sunt chestii personale.

Cu ce te mai ocupi?

Profesional, fac foarte bine. Am multe contracte de imagine. Cu firme de lenjerii de pat, cosmetice, haine, farmacii şi suplimente alimentare. Mă descurc!

Unde vei merge în vacanţă?

Voi petrece vacanţa cu fiul meu. Departe de  ţară, la soare. Însă nu am programat nimic deocamdată.

Piţi a iubit-o pe Vica vreme de 16 ani, dar nu a divorţat

Vica şi Piţurcă s-au iubit în secret 16 ani. Fostul selecţioner e căsătorit de aproape 30 de ani cu Maria şi au doi copii: Alex (35 de ani) şi Claudia (37 de ani). Piţurcă a cunoscut-o pe Vica într-un bar select celebru din Capitală, unde balerina de origine lituaniană dansa. 

A fost dragoste la prima vedere. După naşterea lui Edan, relaţia lor a avut de suferit. Vica a insistat până în pânzele albe ca Piţurcă să-şi recunoască fiul în faţa întregii lumi. 

v213-piti-afacerist.jpg

Victor Piţurcă îşi iniţiază fiul în tainele fotbalului

În 2011, ea l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat. Testul ADN a confirmat că Edan e fiul lui Piţi şi în 2013 judecătorii au decis ca el să plătească pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar. 

Un an mai târziu, la cererea lui, custodia lui Edan a devenit comună, Vica şi Piţi având drepturi egale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1