EXCLUSIV Ultimele informaţii despre avocatul Daniel Ionaşcu după operaţia suferită

danielionascu.jpg

daniel ionascu avocat daniel ionascu operatie
Daniel Ionaşcu este în continuare internat la Spitalul Floreasca
Foto: arhivă personală

Ce a fost mai greu a trecut pentru Daniel Ionaşcu, avocatul care a fost implicat în noaptea de luni spre marţi într-un grav accident de circulaţie pe Autostrada Bucureşti-Piteşti şi a ajuns la Spitalul Floreasca. Magistratul va absenta însă de la tribunal în următoarea perioadă, pentru că trebuie să se refacă după operaţie pe care a suferit-o la antebraţ.

Daniel Ionaşcu a trecut pe lângă moarte şi ştie şi el acest lucru. Avocatul le-a dat emoţii mari apropiaţilor după ce a fost implicat într-un grav accident pe autostradă şi a ajuns direct în sala de operaţie. El a suferit mai multe contuzii la nivelul capului, dar leziunile nu-i ameninţă viaţa. Problema cea mare a fost fractura deschisă la cot, care a necesitat intervenţia prof. dr. Ioan Lascăr de la Spitalul Floreasca. Avocatul a stat marţi mai multe ore în operaţie.   

"Evoluţia postoperatorie este foarte bună. Domnul avocat este un tip foarte norocos având în vedere că a scăpat doar cu o fractură deschisă cominutivă la cotul stâng, adică a generat numeroase fragmente mici de os. (n.r. osul antebraţului s-a sfărâmat). I-am curăţat plaga în care intrase inclusiv vopsea de la maşină şi acum este foarte bine. Va rămâne internat sub supraveghere medicală câteva zile", ne-a declarat prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul Floreasca.    

La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, un şofer în timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, în zona kilometrului 32, sensul de mers către București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în partea spate a altui autoturism, condus de către Ionașcu Daniel Dumitru (avocat). În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionașcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru  primirea de îngrijiri medicale”, se arată în raportul Poliției.

loading...
Loading...

Citește și

  • avocat daniel ionascu accident rutier

    Noapte de coşmar pentru Daniel Ionaşcu! Cunoscutul avocat a fost implicat, luni, într-un grav accident de circulaţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Apărătorul lui Cristian Pomohaci şi al altor vedete autohtone a fost băgat urgent în sala de operaţie după ce a suferit mai multe contuzii la cap şi şi-a fracturat antebraţul. Avocatul este îngrijit de medicii de la Spitalul Floreasca.

  • În plin scandal sexual, Cristian Pomohaci nu mai ţine slujbe în biserică pe perioada anchetei, dar îşi continuă cariera artistică. Acuzat de un tânăr că a vrut să-l plătească pentru sex, Pomohaci este apărat de avocatul său, care susţine că tânărul l-a provocat pe preot, iar acesta s-a lăsat antrenat într-o discuţie nepotrivită.