EXCLUSIV Uite-o pe Alina Borcea ce sexy e pe plaja din Miami!

alina.jpg

alina borcea
Alina și-a revenit spectaculos după supărările de anul trecut

După o lungă poveste de iubire şi o căsnicie care a durat şase ani, Alina şi Cristi Borcea au ales să meargă pe drumuri separate. Blonda şi-a luat copiii – George Alexandru şi Gloria – şi a plecat în Statele Unite ale Americii. Peste Ocean, în Florida, Alina şi-a refăcut complet viaţa. A trecut peste supărări şi necazuri şi se prezintă într-o formă de invidiat.

După un 2016 plin de scandaluri şi supărări, Alina Borcea  (33 de ani) şi-a găsit liniştea în America, la Miami. Alături de cei mai importanţi oameni: cei doi copii pe care-i are cu omul de afaceri Cristi Borcea (47 de ani) – blonda a redescoperit frumuseţea vieţii.

img_6699.jpg

alina borcea
Alina Borcea a devenit dependentă de sport

Ajunsă în Florida, Alina a început să aibă din ce în ce mai mult grijă de ea şi de silueta ei. Şi, în doar câteva luni, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea a revenit la silueta de manechin pe care o avea înainte de izbucnirea scandalului din familia ei, situaţie care a afectat-o -serios şi de pe urma căreia s-a ales cu câte-va kilograme în plus.

img_6698.jpg

alina borcea
Alina arată și se simte minunat

alina_borcea.jpg

alina borcea
Alina se relaxează făcând dulciuri pentru copiii ei

De când a ajuns în America, Alina face sport în fiecare zi, fie că e vorba la sala de forţă a stabilimentului în care locuieşte, fie pe plajele din Miami. La primele ore ale dimineţii, blonda iese la malul oceanului, îşi ia obiectele cu care face exerciţii şi, zeci de minute transpira sub razele arzătoare ale soarelui. Iar eforturile ei se văd, Alina având acum o siluetă de invidiat, cu musculatura bine definită şi cu multe kilograme în minus.

Cristi şi Alina au divorţat în noiembrie 2016, la notar, în Constanţa. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă. Cristi Borcea a fost scos din puşcărie, de la Poarta Albă, unde era închis în “Dosarul Transferurilor”, special pentru a semna actele de divorţ. 

Şi-a refăcut şi viaţa socială

a44-5-vedete-4.jpg

Alina, alături de prietenele sale

 

Dacă în ultimul an petrecut în România Alina Borcea a stat mai mult în casă, dorind să fie o prezenţă cât mai discretă în peisajul monden al Capitalei, acum a schimbat totul radical.  De când a ajuns la Miami, blonda nu mai are obiceiurile din -România.

Nu refuză invitaţiile în oraş ale prietenilor, cu care iese din ce în ce mai des, se distrează şi se simte bine în compania lor. 

Loading...
 
 

Citește și

  • alina vidican 33 de ani aniversare divort cristi borcea

    Separarea de Cristi Borcea a lăsat urme adânci în sufletul Alinei Vidican, care a încercat timp de un an să-şi recucerească bărbatul prin toate mijloacele. A negociat termenii divorţului de peste Ocean şi s-a retras din căsnicia cu fostul acţionar de la Dinamo. Recent, Alina a fost surprinsă din nou cu zâmbetul pe buze, la aniversarea de 33 de ani, o persoană dragă ei reuşind să-i ridice moralul şi să o facă să se simtă extraordinar.

  • Oficial, n-are nici o treabă cu Cristi Borcea şi se fereşte să-i pronunţe numele. Neoficial, toată lumea ştie că Valentina Pelinel îi va dărui peste o lună un băieţel. Oficial, blondina surprinsă de Click! în vila din Pipera, unde până mai ieri locuia actuala soţie a dinamovistului, spune că nu ştie „istoricul caselor”. Neoficial, ea i-a luat definitiv locul Alinei Borcea. Nevasta înşelată iese însă la atac.

  • Şi-a schimbat viaţa, dar şi înfăţişarea! După ce a divorţat de Cristi Borcea, Alina Vidican a simţit nevoie să umble şi la trup, aşa că a dat fuga la o clinică din America. Acum, fosta doamnă Borcea este alt om: are un fund bombat, sâni mari şi o faţă nouă!

  • alina vidican

    Alina Vidican, fostă Borcea, și-a găsit liniștea. După un an tumultos în care a trecut printr-un divorț, blonda se reface în Miami, Florida, acolo unde locuiește alături de cei doi copii. Tot acolo petrece și Sărbătorile de iarnă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1