EXCLUSIV Tatăl Oanei Lis a murit: „Nu merg la înmormântare, va fi în Spania!”. Care este cauza decesului

oana-si-viorel-lis.jpg

Oana, alături de Viorel Lis
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Vești triste pentru Oana Lis (42 de ani)! Soția lui Viorel Lis este în doliu, după ce aflat marți (13 aprilie) că tatăl ei, Petre Ungureanu, a murit în Spania, acolo unde se stabilise de mai mulți ani de zile. Cei doi nu aveau practic o relație, după ce Oana a dezvăluit că a fost abuzată sexual în copilărie de părintele ei.

Oana Lis a aflat de la niște concetățeni ai bărbatului din Palos de la Frontera că tatăl ei a trecut în lumea celor drepți. „Da, a murit tatăl meu! Culmea e că. acum vreo două zile, mă gândeam la el că era mai tânăr cu vreo câțiva ani decât Viorel, și mă gândeam oare cum se descurcă în perioada asta cu Covid-ul! Datorită certurilor din familie, că m-a bătut și și-a bătut joc de mine când eram mică, eu nu am mai păstrat legătura cu el, mai păstra doar fratele meu. El stătea în Spania de mulți ani, avea pensie acolo. Din ce am înțeles a vândut ce avea aici moștenire în Moldova de la părinții lui și și-a aranjat să-l îngroape preotul din Palos de la Frontera unde locuia. Am fost și eu acolo, e un orășel cu foarte mulți români. Eu nu am aflat de la acest preot care se ocupă de înmormântare, nu m-a contactat. M-au sunat și mi-au dat mesaje românii care m-au văzut atunci când am fost în Palos de la Frontera și știau că este tatăl meu. Dumnezeu să-l ierte! Chiar se ocupau să-l îngroape foarte repede, am înțeles”,a povestit Oana Lis, în exclusivitate pentru Click!

oana_lis-tata.jpg

Tatăl Oanei Lis, care era cu câțiva ani mai mic decât Viorel Lis, a murit în Spania
Foto: arhivă personală

Oana nu va merge la înmormântarea tatălui ei, care a murit în urma unui infarct, singur acasă. „El era bolnav cu inima de câțiva ani. Nu știu, având în vedere că pe mine m-au contactat doar concetățenii luidin Palos, chiar îi spuneam fratelui meu să se ocupe să-i ia certficatul de deces. Eu nu am de unde să știu cum este acolo. Va fi înmormântat acolo în Spania, era a doua lui casă, locuia de mult acolo. A ales să stea în Spania pentru că avea o pensie mai mare decât ar fi avut în România”, a mai declarat Oana, pentru Click!

”Sticle în cap lu' mama, bătăi, vorbe grele! L-am iertat!”

Oana Lis și tatăl ei s-au întâlnit ultima dată în urmă cu zece ani și nici măcar la telefon nu vorbeau, dată fiind copilăria de coșmar pe care ea a avut-o din cauza celui care i-a dat viață. „Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu' mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa. Nu aveam o relație în prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta”, a scris vedeta, într-un mesaj pe Facebook! 

A fost abuzată sexual de tatăl ei

Rămasă orfană de mamă de la 13 ani, Oana Lis a fost crescută de bunica paternă. Vedeta a avut o copilărie marcată de bătăi și, nu de puține ori, a povestit la ce traume a supus-o tatăl său, despre care mărturisea că avea mari probleme cu consumul de alcool. Petre Ungureanu a decis să plece în Spania, acolo unde era stabilit de mai mulți ani, iar Oana nu păstrat legătura cu el.

Soția lui Viorel Lis a găsit, însă, într-un final puterea să-și ierte părintele

În urmă cu câțiva ani, Oana Lis a dezvăluit momentele de groază prin care a trecut în copilăria ei, când a fost abuzată de tatăl ei și bătută și în repetate rânduri. Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, despre violul la care a fost supusă pe când era doar o adolescentă și traumele pe care le-a suferit din cauza bărbatului. „Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Oana Lis, în emisiunea „Poftiţi pe la noi” de la Antena 1.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1