EXCLUSIV! A tânjit la premiul de 100.000 €, dar s-a ales cu o infecţie gravă la picior

12-13-vedete-otniela.jpg

Otniela Sandu s-a întors în ţară cu probleme de sănătate. Îi cădea părul, unghiile i se rupeau foarte uşor, iar piciorul stâng e umflat şi acum, în urma operaţiei suferite la Bucureşti

“Supravieţuitorul”, cel mai vizonat reality-show tv, a ajuns marţi seară la final. Marele premiu de 100.000 de euro a fost câştigat de Lucian Lupu, acesta detaşându-se net, la ultimele probe, de ceilalţi doi rivali, Otniela Sandu şi Iulian Pîtea. Click! a aflat în exlusivitate despre problemele grave de sănătate cu care Otniela se confruntă după aventura din Filipine.

Marţi seară, în direct din studioul amenajat în comuna Ştefăneştii de Jos, PRO TV a difuzat finala reality-show-ului “Supravieţuitorul”. Deşi premiul de 100.000 de euro a fost câştigat de Lucian, Click! a aflat, în exclusivitate, prin ce necazuri a trecut bucureşteanca Otniela Sandu (27 de ani), de profesie make-up artist, după cele 44 de zile în care s-a chinuit în Filipine.

12-13-vedete-picior.jpg

Aşa arată acum piciorul Otnielei, în urma infecţiei cu care s-a ales în Filipine

Lisiana, sora ei, ne-a oferit toate detaliile: „A fost ciudat să o văd pe Otniela în Filipine aşa de sensibilă, să o văd cum suferă şi că are nevoie de oamenii dragi lângă ea. Era, în acelaşi timp, şi un sentiment de mândrie, pentru că o vedeam la televizor. Când am venit după ea la aeroport, i-am zis să mergem la spital pentru că avea o infecţie urâtă la gleznă şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Însă după toate astea nu s-a simţit bine şi a trebuit să se întoarcă iar la medic, pentru că piciorul ei nu este bine nici acum. Când s-a întors din Filipine i se rupeau unghiile foarte uşor şi îi cădea părul. În plus, slăbise nouă kilograme. Am aşteptat-o acasă cu 11 feluri de mâncare. M-am gândit să îi pregătesc un tiramisu mare, era cam cât pentru 20 de persoane. L-a mâncat aproape singură, în doar câteva ore”.

12-13-vedete-sora.jpg

Lisiana, (foto dreapta) a insistat ca sora ei, Otniela, să se prezinte la medic

Otniela nu a pus mâna pe marele premiu, dar se declară mulţumită de experienţă: “A fost ceva ce nu am mai făcut până acum şi mă bucur că am participat, chiar dacă a fost foarte greu. Am învăţat foarte multe lucruri despre mine, natură şi oamenii cu care am stat. Am trecut prin probe foarte grele - cu mâncarea, cel puţin pentru mine a fost foarte greu în prima parte a concursului, pentru că organismul nu era obişnuit cu lipsa asta de hrană. Dar pe la jumătatea concursului m-am simţit foarte bine. Mi-a fost greu cu lipsa de zahăr. Toată ziua ceream ceva dulce. Nu mai aveam nici energie şi eram foarte ameţită. Cred că asta era nevoia organismului meu”.

Îşi făcuse planuri cu banii, în caz că ar fi câştigat: “Mi-ar fi plăcut să călătoresc şi să investesc o parte din bani într-un orfelinat, pentru că de ceva timp mă ocup de nişte copii şi ar fi destul de multă nevoie acolo”.

Lucian: «Din cei 100.000 de euro  îmi voi ajuta fratele şi mama»

Ploieşteanul Lucian Lupu, (24 de ani), zis şi Zapp, de profesie barman, a fost cel mai controversat concurent, dar iată că a rezistat cu stoicism până la final: “Am trăit foarte multe lucruri pe care nu ai cum să le trăieşti în altă parte, a fost o experienţă cu totul specială, inedită şi pe care nu o trăieşti în fiecare zi. Mă aşteptam să ajung în finală şi mi-am dorit asta. Mă bucur că am obţinut premiul cel mare, aşa că voi începe uşor-uşor să construiesc din viitorul pe care îl doresc şi mi l-am construit în mintea mea. Pentru început vreau să mă realizez, să am grijă de oamenii care sunt lângă mine, respectiv de mama şi de fratele meu, şi apoi o să vedem ce o să mai fie”, ne-a spus Lucian.

Iulian a plecat în Filipine fără acordul părinţilor

Braşoveanul Iulian Pîtea s-a descurcat onorabil în concurs, ţinând cont că are doar 18 ani: “În primul rând a fost o provocare pentru mine să ajung în concurs. Acolo am început să-mi creez propriile obiective şi am ajuns să-mi setez scopul de a ajunge în finală. Concursul a reuşit să mă dezvolte mult la 18 ani, lucru pe care nu aveam posibilitatea să-l fac acasă. Părinţii mei sunt foarte mândri de mine, însă, înaintea concursului, când am zis că vreau să fiu acolo, nu au fost de acord, pentru că urma să dau Bacalaureatul şi trebuia să renunţ la prima probă, însă m-am dus fără acordul lor, aşa că l-am dat în toamnă. Mi-aş dori să devin actor, însă nu am avut până acum ocazia să experimentez acest lucru. Am fost în jurul camerelor şi mi-ar plăcea să încerc acest lucru”, ne-a spus Iulian.

 

Loading...

Citește și