EXCLUSIV Soția lui Ilie Năstase, apariție senzuală la nunta Simonei Halep. Nu recomandă nimănui dieta ei

ilie_si_ioana_nastase_5.jpg

Ioana și Ilie Năstase
foto: BLITZ / Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O rochiță roșie ca focul, plete ca abanosul, trup de gazelă și un zâmbet ucigător. Ioana, soția lui Ilie Năstase, a atras multe priviri la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ea ne-a spus ce sacrificii face pentru a avea această siluetă, la 46 de ani.

Are o singură operație estetică la nivelul bustului, în rest se ferește de ace, ca de necuratul. Ioana Simion arată foarte bine la 46 de ani, iar silueta ei suplă a fost mereu în centrul atenției. Fotoreporterii Click! au surprins-o în mai toate ieșirile ei arătând perfect, îmbrăcată fie sport, fie elegant, dar îngrijită din cap până în picioare.

A ajuns la spital din cauza dietei

Inclusiv la cununia civilă a Simonei Halep, pe 15 septembrie, doamna Năstase a atras atenția în cea mai scurtă și decoltată rochie roșie, care i-a pus în evidență bustul și picioarele. Însă pentru a avea acest trup ca tras prin inel, doamna Năstase a făcut și sacrificii, unele duse la extrem, ajungând la spital din cauz unei diete draconice, pe care nu recomandă nimănui.

  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • foto: Blitz / Click.ro
  • Maximize

1/6

Ioana Năstase: "Am o singură masă pe zi"

"Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente. Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți (n.r. râde în hohote). Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie", a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Ioana Năstase, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase, vacanță în Grecia cu crize de gelozie: "Ilie m-a rugat să nu plec fără el"

EXCLUSIV Ioana Năstase, despre noua viață cu Ilie: «Suntem în post, mai iertăm şi noi». Ce spune despre contractul prenupţial

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5