EXCLUSIV! Soldaţii l-au tăiat cu sabia la Festivalul «Dracula» pe soțul Juliei Jianu

14-vedete-jianu-ranit.jpg

Bogdan Jianu a jucat cu fruntea plină de sânge, după ce a fost accidentat de colegi
Foto: fotolook.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mii de curioşi s-au strâns, weekendul trecut, la Târgovişte, la cea de-a patra ediţie a Festivalului Medieval Dracula. Dintr-un exces de zel, actorii au ajuns să se dueleze pe bune, în piesa „Dracula-Coroana”, actorul şi regizorul Bogdan Jianu alegându-se cu răni serioase. Ca un adevărat profesionist, el a continuat show-ul, deşi avea faţa plină de sânge.

Iubitorii de istorie, aflaţi weekendul trecut (16-18 iunie) în Târgovişte, au asistat la un spectacol inedit, “Dracula-Coroana”, în care actorii, îmbrăcaţi în straie din perioada medievală, s-au duelat, conform scenariului, cu săbiile din dotare. Din păcate, acestea au fost mult prea ascuţite pentru o piesă de teatru, astfel că, în timpul bătăliei finale, actorul Bogdan Jianu, interpretul rolului lui Vlad Ţepeş, s-a ales cu răni grave.

Dar, pe parcursul întregului festival, el s-a confruntat cu belele, de parcă ar fi fost urmărit de blesteme: “În urmă cu cinci zile, la antrenamente, am căzut de pe cal şi mi-am fisurat câteva coaste, m-am lovit rău, iar sâmbătă, când îl interpretam pe Vlad Ţepeş, m-am accidentat grav. M-am lovit la cap, la frunte, sângele şiroia pe faţă, jucam lupta de final, eram încercuit de mai mulţi soldaţi cu săbii metalice, care cântăreau în jur de un kilogram şi jumătate. Voiau să mă «aresteze», era lupta de 1 contra 7. Aceste lovituri fac însă parte din meseria noastră. La filmare este altceva, dar la spectacol trebuie să facem în aşa fel încât să mergem sănătoşi acasă”, ne-a povestit Bogdan Jianu, soţul solistei Julia Jianu.

Show-ul, care s-a dovedit a fi un real succes, are mari şanse să fie difuzat şi de un post tv rusesc, conform unor negocieri. Din distribuţie au mai făcut parte Antonia Ionescu Micu (33 de ani) şi Elvira Deatcu, dar şi 60 de tineri, instruiţi şi crescuţi chiar de Bogdan. Actorul locuieşte de ceva vreme mai mult în Târgovişte: „Îmi este greu să stau în Bucureşti şi să dau telefoane, aşa că mai bine stau aici, ca să supraveghez totul”.

Julia Jianu are concerte prin ţară

14-vedete-foto-2-2-col.jpg

Julia şi Bogdan se iubesc de 17 ani

 

Fosta solistă din trupele „Exotic” şi „Sexy” şi-a continuat cariera muzicală. Ea va cânta și în cadrul Festivalului Berii, care va avea loc în perioada 23-25 iunie, în Corbeni, Argeș, la Complexul Turistic ”Casa Lăzăroiu”. „Julia are spectacole cu Caravana lui Axinte (n.r.- Florin Petrescu), prin toată țara”, ne-a spus Bogdan Jianu. Solista are un program încărcat, fiind prezentă ba în studioul de înregistrări, ba la spectacole ori la emisiuni tv.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • julia jianu yofi hair academy

    Anul trecut se zvonea că e în pragul divorțului, dar iată că Julia Jianu (40 de ani) e mai preocupată ca niciodată să arate bine pentru soțul ei, Bogdan Jianu. Solista a petrecut o zi întreagă la un centru înfrumusețare, pentru că vrea să arate impecabil de 8 Martie.

  • julia jianu divort sot bogdan

    Se pare că zvonurile se adeveresc! Julia Jianu (40 de ani) va divorța de soțul ei, Bogdan. Cea mai bună prietenă a cântăreței susține că cei doi nu mai locuiesc de câteva săptămâni împrenă și că au decis de comun acord să depună actele de divorț. Cei doi sunt împreună de 16 ani, dar sunt căsătoriți de nouă ani.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5