EXCLUSIV Sezon nou la «Te cunosc de undeva!» Cine va fi primul concurent

juriu_15.jpg

juriu te cunosc de undeva
Juriul "Te cunosc de undeva"
Foto: Antena 1

Show-ul transformărilor de la Antena 1 revine curând pe micile ecrane. Producătorii emisiunii pregătesc debutul filmărilor, iar una dintre juratele concursului, soprana Ozana Barabancea a confirmat că se îşi face o serie de intervenţii estetice tocmai pentru a fi în formă maximă când vor începe primele ediţii.

Dacă până acum sezonul cu numărul 13 al show-ului “Te cunosc de undeva” era sub semnul întrebării, iată că lucrurile s-au clarificat. Surse din interiorul postului au confirmat pentru Click! că producătorii au început să caute concurenţi care să se ridice la nivelul sezoanelor trecute, aşa că preselecţiile sunt în toi. 

14-vedete-tociu-lamai.jpg

romica tociu
Romică Ţociu va fi concurent la "Te cunosc de undeva"
Foto: Antena 1

Show-ul nu s-a mai produs în această primăvară, dar din toamnă echipa se va reuni la muncă. „Chiar dacă juraţii au fost puşi pe liber pentru un sezon, ei au semnat deja contactele pentru cel din toamnă. Ozana Barabancea, Andreea Balan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan au avut doar o pauză mai lungă. printre cei care vor concura se numără Romică Ţociu”, au povestit surse din interiorul Antenei 1.

În tot acest timp, cei patru juraţi au fost cooptaţi în alte proiecte individuale. Andrei Aradits are contracte de publicitate, Andreea Bălan susţine o grămadă de concerte, Ozana Barbancea predă lecțiile de canto, iar Aurelian Temişan are spectacole de teatru şi concerte. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, prezentatorii show-ului “Te cunosc de undeva”, au fost distribuiţi în alte proiecte. Ea, în serialul “Fructul oprit”, iar Seleşi, la cârma emisiunii “Aici eu sunt vedeta!”, de la Antena 1. 

Loading...

Citește și