EXCLUSIV Roxana Ciuhulescu îl face tătic pe noul iubit?

2-3-neatza-foto-1.jpg

Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi ieşind dintr-o clinică de fertilizare din Bucuresti
Foto: Blitz

La şase luni de la divorţ, Roxana Ciuhulescu este din nou fericită, iar această stare nu se datorează vreunei performanţe sportive. Vedeta cu cele mai lungi picioare din România iubeşte din nou şi se pare că este însărcinată în primul trimestru. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină şi pe iubitul acesteia, de curând, la o clinică de fertilizare, din Capitală.

În iunie, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu divorţau la notariat după zece ani de căsnicie. Cei doi locuiau într-o vilă în Pipera şi au împreună o fetiţă superbă, pe nume Ana Cleopatra (9 ani), şi nimeni nu se gândea că această familie se va destrăma. Iată că inevitabilul s-a produs, iar fosta prezentatoare PROMotor, de la PRO TV, a semnat certificatul de divorţ cu zâmbetul pe buze, semn că era mulţumită că a pus capăt unui capitol nu tocmai roz în căminul ei. Acum, la şase luni de când a divorţat, Roxana este în al nouălea cer şi are motive serioase. Unul dintre ele ar fi că vedeta şi-a găsit sufletul pereche, iar Click! vă spune că cel care o face să zâmbească se numeşte Silviu Bulugioiu.

2-3-neatza-foto-2.jpg

După ce au ieşit din clinica de fertilizare, Silviu o susţine protector pe Roxana
Foto: Blitz

 

Bărbatul cu aspect atletic este nimeni altul decât fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Pasiunea pentru sport i-a unit într-atât de tare, încât se pare că cei doi vor deveni şi părinţi.

Fotoreporterii Click! au surprins imagini grăitoare cu Roxana şi partenerul ei, la Columna Medical Center, o clinică specializată în servicii de fertilizare, recunoscută pentru faptul că eforturile medicilor de acolo dau mereu roade. La orele amiezei, Roxana şi Silviu au sosit la unitatea privată din Sectorul 2, unde au petrecut în jur de două ore.

După cum se ştie, Roxana îşi dorea enorm al doilea copil, iar în toamna anului trecut ea a mai trecut pe la aceeaşi clinică, unde a respectat protocolul pentru fertilizarea in vitro: analize, ecografii etc. Se pare că de data aceasta lucrurile au mers bine, iar la vârsta de 39 de ani, Roxana ar fi însărcinată cu al doilea copil, în primul trimestru.

2-3-neatza-foto-3.jpg

Merg împreună la evenimente sportive, dar pozează ca şi colegi

 

Viitorul tătic este extrem de protector, după cum se vede în imagini, căci a ajutat-o să-şi care geanta, a susţinut-o când a coborât scările şi a luat-o de mână. A ajutat-o să urce în maşină apoi, până să demareze, au mai petrecut în jur de 20 de minute, stând de vorbă extrem de intimi. Cei doi alcătuiesc un cuplu frumos, unit de pasiuni comune, aşa că Roxana ar putea fi mireasă pentru a doua oară.

2-3-neatza-foto-4.jpg

Imaginile tandre de pe Facebook trădează relaţia intimă

 

Culmea, ea nu recunoaşte relaţia, şi nici faptul că ar fi însărcinată, însă pozele lor de pe Facebook îi trădează. ”Îmi doresc copii, chiar un băieţel, însă la clinica la care m-aţi surprins eu mi-am făcut un control de altă natură. Vă pot confirma că sunt cu cineva”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Au fost căsătoriți zece ani

2-3-neatza-foto-6-roxana-ciuhulescu-1.jpg

Vedeta a fost căsătorită cu afaceristul Mihai Ivănescu

 

După zece ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au pus punct relației, divorțând de comun acord  la un notar. Vedeta și managerul Coordonator al Importatorilor Auto din cadrul Grupului Ţiriac s-au înțeles asupra partajului și programului de vizită al micuței, care refuză orice fel de legătură cu tatăl ei.”Roxana şi Mihai au divorţat chiar după 1 iunie, pentru că nu au vrut să-i strice  bucuria fetiţei de Ziua Copilului. Roxana a luat această decizie cu multă maturitate şi discreţie, şi a decis să facă acest pas acum, pentru binele ei şi al copilului”,  spuneau apropiați de-ai Roxanei, pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Roxana Ciuhulescu s-a ferit să vorbească despre adevăratele motive care au condus la ruptura definitivă de soțul ei, Mihai Ivănescu, dând declarații vagi și lăsând loc interpretărilor. Vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz a dat cărțile pe față și a vorbit despre lucrurile care au condus la divorțul pe care-l plănuia de un an de zile.

  • A divorţat în vară, după un mariaj de un deceniu cu Mihai Ivănescu, însă nu a stat să plângă în pernă, ba din contră. Roxana Ciuhulescu (39 de ani) este mai optimistă ca oricând şi mai îndrăgostită ca niciodată. Nu vrea însă să dezvăluie identitatea bărbatului care o face să simtă din nou fiorii amorului, însă ni-l arată, cu spatele, pe reţelele sociale.

  • Roxana Ciuhulescu (38 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii ”Pro Motor” (PRO TV), susține că și-a revenit rapid după divorțul de acum patru luni de Mihai Ivănescu, tatăl fetiței sale. Vedeta cu cele mai lungi picioare, de 1,22 m, ne-a vorbit despre noua viață, cu care a trebuit să se reobișnuiască, după mariajul ratat de zece ani. Dar și alte vedete au înflorit după ce au redevenit ”Burlăcițe”.

  • După ce a pus punct unui mariaj care nu mai mergea, fosta prezentatoare spune că a lăsat ușile deschise nu doar pentru o relație nouă, ci chiar pentru o căsnicie, și chiar... un bebe!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1