EXCLUSIV Roxana Blagu a născut un băiețel de 4,5 kg! Prima poză cu micuțul!

roxana-blagu.png

Roxana Blagu a născut pentru a doua oară
foto: Instagram

Emoții mari pentru Roxana Blagu (34 de ani). Frumoasa creatoare de modă a adus pe lume astăzi, 1 iulie, la ora 11.00, al doilea copil al ei. Vedeta și soțul ei, afaceristul Andrei Badiu, sunt de câteva ore părinții unui băiețel superb, care se va numi Sasha.

Nașterea a avut loc la Maternitatea Sanador, în prezența medicului Nicolae Poiană și, din cauza greutății bebelușului, specialistul a decis potrivită în cazul Roxanei operația de cezariană. Aproape 4,5 kilograme cântărește prințișorul și are o lungime de 52 de cm. A primit nota 9 la naștere. Bebe Sasha are deja trăsăturile feței foarte pronunțate, părul des și seamănă foarte mult cu tatăl său.

"Sunt foarte emoționată. Intervenția a decurs bine, iar marea întâlnire s-a lăsat cu multe lacrimi. Avem un băiețel superb. Andrei este foarte fericit", a declarat Roxana pentru Click!. Dacă totul decurge normal, joi, vedeta și fiul ei vor putea merge acasă, acolo unde Roxana i-a pregătit o cameră de vis. 

copil-roxana-blagu.jpg

Bebe Sasha a cântărit la naștere aproape 4,5 kg
foto: arhivă personală

© click.ro. Preluarea materialelor publicate pe www.click.ro se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1