EXCLUSIV Ramona Olaru, cu o armată de fotbalişti după ea. Cu care dintre ei s-a cuplat

ramona.jpg

ramona olaru aniversare litoral
Ramona Olaru şi-a făcut ziua de naştere la mare
foto: Mihai Ionescu

Ramona Olaru, colega lui Dani Oţil şi a lui Răzvan Simion de la "Neaza", nu stă să umple perna cu lacrimi după divorţ. Asistenta tv se distrează weekend-urile la mare, iar săptămâna trecută, frumoasa şatenă cu forme apetisante, a semnat condica la Nuba. A dansat non-stop, iar la plecare nu a părăsit clubul singură, ci cu un nume sonor al naţionalei de tineret, acum pe val.

Ramona Olaru (30 de ani) nu arată deloc a femeie proaspăt divorţată. Asistenta tv nu şi-a alocat timp de "refacere" după separarea de soţ, ci are propriul ei stil de a trece peste un eşec sentimental. Se reface pe ringul de dans în compania unor fotbalişti celebri de la U21, fiind invidiată de tot publicul feminin. Şatena a fost surprinsă recent de fotoreporterii Click! la mare, în staţiunea Mamaia, unde şi-a sărbătorit ziua de naştere. Pentru că a schimbat prefixul, Ramona a avut un motuv bun de a dansa continuu în clubul Nuba. A plecat cu un buchet de flori în braţe, semn că prierenii i-au făcut cadouri şi surpize, aşa cum este şi normal.

ramona_2.jpg

ramona ollaru club nuba mamaia
Cu această costumaţie, Ramona a atras toate privirile
foto: Mihai Ionescu

Îmbrăcată într-o rochiţă sexy, extrem de scurtă, de culoare albă, care îi lăsa un umăr dezgolit, asistenta tv nu avea cum să treacă neobservată. La ţinuta de club, Ramona a asortat o pereche de ciocate cu franjuri şi o pălărie, care i-au completat look-ul şic. 

puscas_si_ionut_radu_club.jpg

george puscas si ionu radu u21
George Puşcaş şi Ionuţ Radu, la ieşitrea din clubul unde au petrecut cu Ramona Olaru
foto: Mihai Ionescu

La scurt timp după ce Ramona a părăsit clubul, în spatele ei au apărut şi fotbaliştii naţionalei de tineret, echipă care ne-a adus atâta bucurie la Euro 2019. După 9 ore de distracţie în cluburi, stropită din plin cu şampanie, portarul Ionuţ Radu şi atacantul George Puşcaş se țineau încă bine.

puscas_si_ionu_radu.jpg

george puscas si ionu radu u21
Atacantul George Puşcaş şi portarul Ionuţ Radu s-au distrat până în zori în cluburile de la Mamaia
foto: Mihai Ionescu

Cu primul se pare că asistenta a fost pe aceeaşi lungime de undă, surse din anturajul ei povestind că între cei doi există chimie şi că nu este exclus ca totul să se transforme în ceva serios. 

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a fost căsătorită 3 ani

Ramona Olaru a fost măritată trei ani. Vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală, pe care a încercat să o ţină cât mai departe de camerele de filmat. Asistenta tv povestea însă că ea şi soţul ei sunt diamentral opuşi, dar că extremele se atrag. Iată însă că acest argument nu a fost cel mai bun ca să-i păstreze împreună. „De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, povestea ea la începutul anului.

ramona-olaru-sot.png

Ramona Olaru
Ramona Olaru a fost foarte îndrăgostită de soţul ei
foto: arhivă personală

La finele lunii iunie însă, Ramona Olaru a divorţat de Bogdan după ce ar fi încercat imposibilul ca să-şi salveze căsnicia.

ramona-olaru1.jpg

Ramona Olaru
Ramona Olaru spune că nu face sacrificii pentru acest corp superb
foto: Instagram

"Ramona a făcut tot ce a ținut de ea. După multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, declarau surse din anturajul foștilor soți, pentru Unica.

 

Citește și:

Bomba asta sexy are master în Inginerie şi licenţă în Agronomie

Naţionala de tineret s-a „îngrăşat” cu 10 milioane de euro

 

Loading...

Citește și

  • Ramona Olaru

    Diana Munteanu şi Florin Ristei au o colegă superbă la emisiunea “Prietenii de 11”, de la Antena 1. Ramona Olaru (25 de ani) are talent, carismă, vorbele la ea şi mare potenţial să devină una dintre cele mai de succes prezentatoare. În plus, este şi tobă de carte. Click! a stat de vorbă cu sexoasa şatenă, care se pregăteşte de vacanţă.

  • diana munteanu

    Emisiunea "Prietenii de la 11" iese din grila Antenei 1, după doi ani. De vineri, 1 martie, Neatza cu Răzvan și Dani primește o oră de emisie în plus, de la 8 la 12, de luni până vineri. Diana Munteanu, Florin Ristei și Ramona Olaru și-au luat rămas bun de la telespectatori. Dintre cei trei, Diana a fost cea mai emoționată. Blonda nu și-a putut opri lacrimile în timp ce vorbea despre ce a însemnat această experiență pentru ea.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1