EXCLUSIV Radu Andrei Tudor, de la Telejurnalul TVR1, s-a însurat în secret. Frumoasa lui soție e medic

radu_andrei_tudor.jpg

Radu Andrei Tudor, de la Telejurnalul TVR1, s-a însurat în secret
foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Unul dintre cei mai sobrii prezentatori de știri de la noi este, se pare, și cel mai misterios și secretos. Este vorba despre Radu Andrei Tudor, de la știrile TVR 1, care zilele trecute s-a însurat, fără să facă tam-tam. Click! a aflat, în exclusivitate, despre evenimentul fericit al prezentatorului și vă oferim detalii despre povestea lui de dragoste.

Prezintă știrile în timpul săptămânii și uneori concerte, atunci când este solicitat. Iată că acum viața particulară a lui Radu Andrei Tudor (32 de ani) a devenit o știre, chiar exclusivă, căci am aflat că prezentatorul s-a însurat în secret.

img-20210916-wa0002.jpg

Radu Andrei și Andreea, la starea civilă
foto: arhivă personală

"Am stat multe nopți la telefon până să o conving să se mute în București"

"Ne-am cunoscut de ceva vreme, însă pandemia ne-a apropiat, Andreea (28 de ani) fiind medic. Ea este din Sibiu și am stat multe nopți la telefon până să o conving să facă pasul și să se mute în București. A venit chiar înainte de ziua mea, în luna aprilie. Am simțit că ne cunoaștem de mult și am avut chimie din primul moment. Nu sunt clipe în care să ne plictisim și parcă niciodată nu ne ajunge timpul pentru povestit. De multe ori se întâmpla ca Andreea să iasă din gardă, iar eu să stau cu ea la telefon cât să mă asigur că ajungea bine acasă, date fiind gărzile grele cauzate de pandemia de coronavirus. Ne-am fi dorit să fim mai mulți la starea civilă, dar valul 4 al pandemiei ne-a determinat să chemăm doar membrii familiei", ne-a povestit Radu.

img-20210916-wa0003.jpg

Cei doi par făcuți unul pentru celălalt
foto: arhivă personală

"A fost și este cea mai agitată perioada din viață noastră. Trecem prin multe schimbări: am vândut casa și trebuie să ne mutăm, Andreea trebuie să obțină transferul definitiv la București, ne-am căsătorit, iar pe parte de televiziune, pe lângă Telejurnalul de la ora 20.00, sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un show pe care mi-am dorit să-l realizez încă de acum 5 ani. Se pare că acum a venit momentul. Pot să vă spun doar atât: este vorba despre un late night show. Ne dorim să mărim familia. Atât eu cât și Andreea ne dorim un copil", a povestit Radu Andrei Tudor, pentru Click!

radu-andrei-tudor1.jpg

Andreea a avut o hortensie superbă în buchet
foto: arhivă personală

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5