EXCLUSIV Probleme cu repatrierea trupului neînsufleţit al Israelei Vodovoz

israela-carte-mica.jpg

israela vodovoz
Anul trecut, Israela Vodovoz era seară de seară în platoul de la Antena 1, unde îşi spunea supărările
foto: captură video

Obstacole se ivesc şi după moartea Israelei Vodovoz. Trupul neînsufleţit al afaceristei se află de vineri seara la INML şi nu a fost încă repatriat. Funeraliile vor avea loc în Israel, dar avocata care se ocupă de toate procedurile întâmpină dificultăţi.

Deşi are doi copii, nepoţi şi un fost soţ, Israela Vodovoz a murit singură în casă şi singură a fost şi după ce s-a stins, căci nimeni în afară de avocata, Rodica Bucur, nu i-a stat la căpătâi în cele cinci zile de când se află la morgă. Băiatul şi fata afaceristei au apelat la transportul funerar şi acum aşteaptă ca sicriul cu trupul mamei lor să ajungă în Israel. Doar că lucrurile se complică şi deşi transportul trebuia să se efectueze în cursul noţii de marţi (13 martie), nu s-a realizat nici până la această oră.

"În cursul zilei de miercuri ar urma să aibă loc repatrierea, doar că procedura este mai greoaie. Am întâmpinat dificultăţi cu autorităţile pentru că actele de stare civilă ale domanei erau expirate", a declarat pentru Click!, Rodica Bucur, avocata care a reprezentat-o pe Israela în procesul de divorţ.      

Hillal şi Ianiv, cei doi copii care-i vor moşteni întreaga avere Israelei se vor ocipa de înmormântarea mamei lor, dar nu au făcut deplasarea în România. Ei au apelat la serviciile avocatei, dar şi la ambasada Israelului pentru procedura necesară repatrierii: eliberarea paşaportului funerar, firmă care să asigure un sicriu conform normelor internaţionale în vigoare. 

Cum a murit Israela

Decesul Israelei Vodovoz a ridicat mai multe semne de întrebare. La 68 de ani, afacerista de origine israeliană a fost găsită vinerea trecută decedată în baie, legiştii stabilind că murise în urmă cu patru zile. Suferea de astm şi avea probleme cu picioarele. Conform PRO Tv, autopsia a arătat ca Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt şi a provocat o hemoragie internă. În plus, fosta balerină avea organismul slăbit din cauza astmului de care suferea. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Ceea ce în 2008 începuse ca o poveste desprinsă din romane s-a încheiat tragic vineri, 9 martie, ziua în care Israela Vodovoz şi-a dat ultima suflare. În urmă 10 ani, povestea ei de dragoste cu mai tânărul Liviu Arteni ţinea prima pagină a ziarelor, însă acum subiect de interes a devenit moştenirea afaceristei.

  • israela vodovaz liviu arteni probleme alcool fumat

    Vestea morţii Israelei Vodovoz i-a pus pe drumuri pe copiii femeii de afaceri, care au decis să o înmormânteze în Israel. Femeia de afaceri a fost găsită vineri fără suflare în baie. Avea 70 de ani. Nimeni nu mai vorbise cu ea de cinci zile. Înainte să moară, Israela a pus toate lucrurile la punct, inclusiv s-a asigurat că Liviu Arteni, cel care i-a fost soţ 10 ani, nu va moşteni o parte din averea ei. Cei doi au divorţat anul trecut în mare secret la notar, după mai multe intenţii nereuşite de a se despărţi în instanţă.

  • iuval nepoata israela vodovoz

    Israela Vodovoz a murit singură în apartamentul unde cândva îşi trăia povestea de dragoste cu Liviu Arteni şi a fost găsită abia vineri (9 martie), la cinci zile de la deces. Preocupat să fugă departe de România, fostul soţ al femeii de afaceri nu s-a aflat lângă ea să o ajute, deşi ştia că suferă de astm, şi nici să o plângă. Cei care o jelesc acum sunt copiii, Hilla (42 de ani) şi Yaniv (44 de ani), şi nepoatele Ziv (16 ani) şi Iuval (20 ani) şi Sol. Ei s-au ocupat atunci de nunta mamei lor cu Liviu şi tot ei îi vor organiza şi funeraliile.

  • israela vodovaz liviu arteni

    După moartea Israelei Vodovoz au ieşit la iveală detalii neştiute despre fostul ei soţ. Femeia de afaceri s-a stins în urmă cu doar câteva zile, în baia apartamentului ei, fiind găsită de avocata care a reprezentat-o în procesul de divorţ cu Liviu Arteni. Ea a murit dezamăgită de comportamentul violent al tânărului, care i-a fost soţ timp de 10 ani, dar şi că nu a avut suficient timp să le înveţe pe femei cum să se protejeze de agresorii lor. Israela este una dintre autoarele cărţii "Abuz în familie. Ficţiune sau realitate?", volum pe care ar fi scris în urma unui incident care a marcat-o.