EXCLUSIV Primele declaraţii ale lui Alexandru Arşinel după ce a ajuns la spital

alexandru_arsinel_01986700.jpg

alexandru arsinel spital universitar
Alexandru Arşinel este supus unei serii de investigaţii la Spitalul Universitar
Foto: arhivă personală

Alexandru Arşinel şi-a îngrijorat serios familia duminică dimineaţă după ce s-a plâns de dureri în zona pieptului. Actorul a fost devastat de pierderile pe care le-a suferit recent şi este clar că nu şi-a revenit nici acum în urma deceselor Stelei Popescu şi Cristinei Stamate. Turneul pe care l-a susţinut recent în Spania se pare că l-a solicitat destul de mult, aşa că a cerut să fie verificat de o echipă de specialişti de la Spitalul Universitar, unde a fost adus duminică.

Alexandru Arşinel (78 de ani) a fost internat duminică la Spitalul Universitar de Urgenţă, dar aşa cum nu i-a plăcut niciodată să dramatizeze, nu a făcut-o nici acum. Deşi sunt cunoscute problemele lui de sănătate, actorul având la activ un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană, el şi-a păstrat aceeaşi doză de optimism cu care ne-a obişnuit. Contactat de Click! la scurt timp după ce s-a aflat că este pe mâna medicilor, Alexandru Arşinel a răspuns normal la telefon şi nu părea să fie pus în dificultate de vreo problemă medicală.  

"Sunt în investigaţii acum, la spital. E doamna doctor cu mine, dar dacă v-am răspuns la telefon, sunt ok", a spus actorul pentru Click!

Maestrul a jucat ultima oară vineri, alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie pe are o conduce, iar timp de o săptămână (29 noiembrie+ 3 decembrie) s-a aflat într-un turneu obositor în Spania, unde a ajucat cu poza Stelei Popescu pe scenă.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • alexandru arsinel spital universitar

    Problemele nu se mai termină pentru Alexandru Arşinel, care pare că a ajuns la capătul puterilor! Actorul era oricum cu sănătatea în piuneze de mai mult timp, dar duminică a ajuns pe mâna medicilor pentru îngrijiri amănunţite după ce a acuzat dureri în zona toracelui. El este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, săptămâna trecută fiind în plin turneu, în Spania.

  • alexandru arsinel, drama, viata, suferea, femei

    Are 78 de ani și multe probleme de sănătate. Pe lângă asta, Alexandru Arșinel suferă extrem de tare din cauza femeilor din viața lui. Stela Popescu, partenera de scenă l-a părăsit, la fel și Cristina Stamate, iar Marilena, soția lui, este țintuită la pat.

  • Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Ana Maria Donosa, spectacole Spania, turneu

    După moartea fulgerătoare a îndrăgitei Stela Popescu multe secrete ies la iveală, dezvăluite chiar de apropiaţii ei. Zilele trecute, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, a avut loc festivalul Aurelian Andreescu, prezentat de Ana Maria Donosa şi Alin Gheorghişan. Actorul ne-a vorbit despre cariera sa, dar şi despre ultimele zile ale Stelei Popescu, actriţa care i-a fost ca o mamă.

  • Alexandru Arșinel (79 de ani) n-a dorit să anuleze, după decesul Stelei Popescu, turneul din Spania, de pe 2 și 3 decembrie, însă de data aceasta zâmbetele românilor din diaspora au fost înlocuite cu lacrimi. După spectacolul din Valencia, un preot a ținut o slujbă pentru Stela și Cristina Stamate, reginele teatrului de revistă, care au încetat din viață luna trecută.