EXCLUSIV Pandemia l-a băgat în faliment: "Am pierdut câteva sute de mii de euro". Povestea dramatică a solistului Florin Grigore

florin_grigore.jpg

Solistul Florin Grigore, extrem de afectat de pandemie
foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pandemia face ravagii printre afacerile artiștilor! După ce că au rămas fără concerte, acum aceștia își văd și investițiile ducându-se de râpă. Solistul de folclor Florin Grigore ne-a povestit cuma fost nevoit să pună lacătul pe restaurantul în care se țineau cele mai tari chefuri din lumea mondenă.

Din ce în ce mai multe vedete, care sunt și patroni de localuri în București, dar și în țară, au ajuns cu afacerile la faliment, în urma restricțiilor impuse pe fondul pandemiei. Așa se face că încă un artist s-a văzut nevoit să pună lacătul pe restaurantul în care investise toată agoniseala din concerte, de-a lungul anilor. Este vorba de cântărețul de muzică populară Florin Grigore, care era patron de ani buni la cârciuma preferată a vedetelor, situată în zona Piața Delfinului, din București!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Click! (@click.ro)

În ultimii ani, la restaurantul acestuia și-au serbat zilele de naștere și au făcut petrecerile de botez nume grele din showbiz, printre clienții fideli ai localului numărându-se Oana și Viorel Lis, Eugenia Șerban, soții Deea și Dinu Maxer, Mihai Mitoșeru, Elena Merișoreanu, Claudia Ghițulescu și mulți alții. Acum localul are lacătul pe el din luna martie a acestui an.

acapulco.jpg

Restaurantul are lacătul pus
foto: Click!

Florin Grigore: "Am strâns tot și la 1 iunie am eliberat"

„Am închis undeva după 8 martie, odată cu începerea pandemiei. Am avut petrecerile de 8 martie, apoi pe 15 am închis. Am plătit chiria pe luna respectivă, apoi pe luna următoare nu am mai plătit, însă proprietarul a zis că în momentul în care deschidem, să dăm chiria întreagă. În lunile mai-iunie se preconizase să se deschidă doar terasele. M-am dus la el să negociez chiria. Plăteam 6.500 de euro, dar fiind pandemie vroiam să negociem la jumătate ca să putem să supraviețuim. Toată marfa expirase, trebuia să fac și aprovizionare undeva la 20.000 de euro. Omul nu a vrut și am reziliat contractul. Am strâns tot și la 1 iunie am eliberat. Restaurantul e închis și acum, nu l-a preluat nimeni. Nu e problema că am închis afacerea, problema e că am pierdut câteva sute de mii de euro, bani pe care i-am investit acolo. În șapte ani de zile, am renovat de trei ori locația și am mai făcut două saloane de evenimente”, a povestit Florin Grigore, pentru Click!

thumbnail_oana_lis-viorel-florin_grigore.jpg

Florin Grigore, alături de soții Lis, pe vremea când o țineau tot într-o petrecere
foto: Facebook

În cafenea a investit 60.000 de euro

Solistul Florin Grigore a investit în localul din zona Circului Foamei nu mai puțin de 350.000 de euro, bani care acum s-au dus pe Apa Sâmbetei. A mai rămas acum doar cu cafeneaua din curtea localului, care funcționează și ea la capacitate minimă. “Am fost nevoit sa bag toți angajații în șomaj tehnic, la început, apoi când ne-a dat afară, oamenii și-au căutat de muncă în altă parte. Am rămas doar cu cafeneaua, funcționăm în program de take away, vine clientul, își ia cafeaua și pleacă. Suntem la limita supraviețuirii și cu ea. Și acolo am investit 60.000 de euro. De când am deschis cafeneaua nu am luat nici un ban din ea, doar am băgat. Și în momentul în care a venit pandemia s-a terminat șmecheria ”, ne-a mai spus cântărețul.

Citește și:

Eugenia Șerban și-a serbat ziua cu prietenii din showbiz! Ce bine arată la 50 de ani: „Eu nu-mi ascund vârsta ca alte vedete!”

Afacerile vedetelor, închise de coronavirus. Imagini dezolante din Centrul Vechi, care e în moarte clinică

Vedetele, la un pas de faliment din cauza virusului ucigaș! Pepe a închis salonul și nu e singurul

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5