EXCLUSIV! Nevasta lui Cotimanis: «Am avut un şoc când am văzut pozele cu Bebe şi amanta»

2-3-bd-1-35col.jpg

Tristă şi abătută, Florina îşi începe ziua de muncă
Foto: Mihai Ionescu

În vara lui 2014, Florina Mărcuţă (49 de ani) radia în rochie de mireasă la braţul ginerelui Constantin Cotimanis (62 de ani). Iată că azi, după numai patru ani, este neagră de supărare după ce a aflat că celebrul actor o înşală cu o colegă de scenă. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute abătută şi tristă.

17 ani de relaţie, un băiat de 15 ani, o casă frumoasă şi o soţie iubitoare mai tânără cu 11 ani decât el, la toate acestea Bebe Cotimanis a dat cu piciorul. A distrus o poveste frumoasă de dragul colegei sale de scenă - Iulia Dumitru, actriţă la un teatru din Piteşti, cu care s-a şi mutat de altfel.

2-3-bd-2-2col.jpg

Merge cu o maşină roşie cu numele soţului la număr
Foto: Mihai Ionescu

Ca o ironie a sorţii, Cotimanis joacă cu amanta, dar şi cu fiica acesteia, într-o piesă de teatru intitulată ”Old Love” iar dovada faptului că adulterul durează de câteva luni este faptul că a închiriat o casă în Piteşti pentru a locui cu ea. În timp ce el trăieşte fiorii dragostei adolescentine şi este fericit din cale afară, soţia sa, Florina Mărcuţă, de profesie make-up artist, încearcă să se detaşeze de acest coşmar care i-a frânt inima.

Contactată de Click!, soţia lui Cotimanis a recunoscut că „o doare sufletul”, însă a preferat să nu dea în omul pe care l-a iubit. „A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, a declarat, pentu Click!, Florina Mărcuţă.

2-3-bd-4-2col.jpg

Cară singură cutii grele cu produse cosmetice
Foto: Mihai Ionescu

Este tare supărată şi, în ciuda celor întâmplate, ea a preferat să se afunde în muncă pentru a uita de beleaua de pe cap. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Florina Mărcuţă joia trecută şi abia au ţinut pasul cu ea. La primele ore ale dimineaţii, aceasta a plecat din zona Vitan, de unde locuieşte, şi s-a dus la salonul pe care-l are în zona Eminescu unde şi-a petrecut o bună parte din zi. După ce şi-a terminat acolo treaba, Mărcuţă a luat destinaţia unui alt salon de unde a achiziţionat nişte produse cosmetice necesare în activitatea ei.

2-3-bd-3-2col.jpg

La finalul zilei merge la cumpărături pentru casă
Foto: Mihai Ionescu

A urcat în maşina şi s-a îndreptat către piaţă. S-a relaxat apoi la un salon de masaj, iar seara târziu a ajuns şi acasă. Acolo nu o mai întâmpină soţul său, ci fiul lor, Matei, care o ajută să treacă peste tot tumultul acestei perioade din viaţa sa.

Bebe Cotimanis s-a însurat cu greu

2-3-bd-5-2col.jpg

La nunta din 2014 a fost prezentă şi fiica lui Cotimanis din prima căsătorie

Când nimeni nu mai credea, Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au căsătorit la Vatra Dornei în vara lui 2014. Actorul şi make-up artista au împreună un băiat de 15 ani. “Eu consider că pasul nostru a fost făcut demult, noi suntem o familie. Însă acum pot spune că a fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie”, declara în exclusivitate pentru Click! actorul, imediat după nuntă. Cotimanis a mai fost căsătorit o dată şi are o fiică, Adela, acum în vârstă de 29 de ani.

Împreună cu noua familie şi pe scenă

2-3-bd-6-2col.jpg

Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru, pe scena teatrului din Piteşti

Actorul Constantin Cotimanis, care a fost surprins înşelându-şi soţia cu colega de scenă, Iulia Dumitru, este implicat până peste cap în proiecte comune cu noua iubită şi chiar şi cu fiica acesteia. Iată că meseria îi ajută să fie mereu împreună. Piesa de teatru “Old Love”, de la teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti, nu este singurul proiect care îi uneşte pe cei doi “porumbei”. Din vara lui 2017, ei au lucrat în paralel la un film şi la o piesă de teatru. Mai mult, în ambele proiecte a fost cooptată şi Ada Dumitru (29 de ani), fiica Iuliei Dumitru, şi ea actriţă talentată. Este vorba despre piesa de teatru “Romeo şi Julieta”, pe care au jucat-o tot la Piteşti, dar şi despre pelicula “Coborâm la prima” (2008), în regia lui Tedy Necula. Din distribuţie, pe lângă Bebe Cotimanis, Iulia Dumitru şi Ada Dumitru mai fac parte Adrian Păduraru, Emilian Oprea, Teodora Mareş, Ela Ionescu.

Loading...

Citește și

  • bebe cotimanis florina marcuta

    Bebe Cotimanis are 62 de ani, dar iubeşte ca un adolescent. În timp ce el e fericit alături de colega de scenă, cu care trăieşte o poveste de dragoste şi în viaţa reală, soţiei i-a cam dispărut cheful de râs. Make-up artistul Florina Mărcuţă (49 de ani), femeia care i-a fost alături 17 ani, a fugit departe de ţară să uite de necazurile sentimentale.

  • Pare că are mai multe în comun cu familia de “adopţie” decât cu familia naturală. Actorul Constantin Cotimanis, care a fost surprins înşelându-şi soţia cu colega de scenă, Iulia Dumitru, este implicat până peste cap în proiecte comune cu noua iubită şi cu fiica acesteia. Iată că meseria îi ajută să fie mereu împreună.