EXCLUSIV Natașa Raab: «Vreau să mor, să merg după soțul meu. Am o boală care îmi afectează creierul»

natasa-raab-sot_2.jpg

Nataşa Raab suferă enorm după soţul ei, medicul Vlad Guţul, care în urmă cu şase luni a pierdut lupta cu cancerul la vezică

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Este actriţă de o viaţă, însă popularitatea i-a adus-o celebra replică “Prea bun, prea ca la ţară!”, din reclama la lactate în care o interpretează pe pretenţioasa Coana Chiva. Din păcate, de şase luni, de când bărbatul iubit a pierdut lupta cu cancerul, ea a uitat să mai zâmbească. Locuieşte în Craiova, a albit brusc, are o boală autoimună care îi afectează creierul, şi nu mai vede sensul vieţii. Interviul Nataşei Raab pentru Click! e sfâşietor.

La 66 de ani, actriţa pe care o ştiţi din serialele de televiziune precum “Inimă de ţigan” şi “Regina”, dar şi din reclama la lactate, este un munte de tristeţe. Actriţa Nataşa Raab a albit brusc după decesul soţului ei, medicul Vlad Guţul, bărbatul cu care a împărţit, timp de aproape 40 de ani, şi bucuriile şi necazurile, iar problemele de sănătate nu îi dau pace.

“Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”, ne-a mărturisit actriţa, cu lacrimi în ochi. 
Nataşa a avut, de-a lungul vremii, multe necazuri: “Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» să facă ce vrei tu. El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 20 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu insemi­nările în vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Nu duc lipsă de copii”, a povestit actriţa pentru Click! 
Ea şi-a adorat soţul, mesajul postat de Nataşa, pe 15 septembrie, pe Facebook, fiind sfâşietor: “Iubitul meu, al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singură, Tati al meu. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi şi veţi fi cu mine”.  Nataşa şi Vlad s-au cunoscut la Craiova, unde artista a fost repartizată după ce a absolvit Institutul de Teatru din Bucureşti.

Acum, actriţa are ajutor din partea mamei sale, dar şi a fratelui ei mai mic, Cristian-Mugurel, pe care însă medicii l-au diagnosticat cu tumoră la pancreas. “Din păcate, mă sting, încet”, a mai adăugat Nataşa. Din cauza bolii, ea a început să uite numele şi chipurile celor dragi, dar şi locurile şi întâmplările din anii tinereţii.

A fost cel mai frumos fotomodel în «Epoca de Aur»

„Regina reclamelor la produsele lactate” a fost şi fotomodel, în anii tinereţii, prezentând colecţiile de rochii ale Zinei Dumitrescu, fostul mare designer din anii comunismului. Nataşa avea un trup tras ca prin inel şi un chip aristocratic, calităţi fizice care i-au adus un loc pe podiumul de modă. 

n33.jpg

A jucat în “Inimă de ţigan“ (Acasă TV)

De-a lungul anilor, Nataşa Raab a jucat în numeroase piese de teatru, filme şi seriale, de la legendarul “Lumini şi umbre” la “La Urgenţă”, dar şi în telenovele de succes “Inimă de ţigan”, “Regina”, difuzate de Acasă TV, şi în producţia “Poziţia copilului”. S-a ales însă cu porecla “Coana Chiva”.

n44.jpg

La 25 de ani era un fotomodel celebru

Nataşa a adunat, în apartamentul ei din Craiova, toate afişele spectacolelor în care a jucat, casa actriţei fiind ca o întoarcere în timp, în perioada în care strălucea în lumina reflectoarelor şi era lipsită de griji.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5