Exclusiv! Motivul real al divorțului: Trifu o înșela pe Catrinel Sandu cu o americancă

Vestea bombă a divorțului dintre Gabriel Trifu (42 de ani) și Catrinel Sandu (40 de ani) vine la pachet cu informații uluitoare din intimitatea celor doi. Click! a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al separării, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea. Fostul tenisman avea o viață dublă în Florida.

Ieri, 29 decembrie, în timp ce toată lumea era în focul pregătirilor de Revelion, Catrinel Sandu își căuta cuvintele pentru a anunța, pe Facebook, că s-a despărțit de soțul ei, fostul tenisman Gabriel Trifu. Cei doi s-au căsătorit în octombrie  2006, iar un an mai târziu s-au mutat în SUA, Florida, unde vreme de câțiva ani în căsnicia lor a curs lapte și miere. Unde mai pui că fericirea le-a fost sporită și de minunatele copile pe care le au, Lara (5 ani)  și Sara (8 ani). În ultima vreme însă s-au adunat nori negri peste căminul lor, căci  fosta “bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a aflat că soțul ei s-a îndrăgostit de altă femeie, cu care a și început o relație în paralel. Nu este exclus ca aventura, care iată că s-a transformat în ceva serios, să dureze de mai bine de un an,din moment ce Catrinel precizează că separarea lor s-a produs în 2016.

 • catrinel sandu gabriel trifu
 • catrinel sandu gabriel trifu
  Catrinel Sandu și Gabi Trifu s-au căsătorit în 2006
 • catrinel sandu gabriel trifu
 • catrinel sandu gabriel trifu
 • Maximize

1/5

“Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm și chiar și așa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-și salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorțului. A renunțat abia atunci când și-a dat seama că nu-și mai poate aduce soțul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinților ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Nu e însă ușor să-ți schimbi viața la180 de grade după un deceniu pe care l-ai petrecut în străinătate”, ne-a spus sursa noastră.

Catrinel Sandu a anunțat despărțirea pe Facebook

"Fiecare sfârșit de an este o ocazie pentru a face un bilanț. Pentru mine este mult mai important de atât. Este închierea unui capitol important din viața mea. După o separare de mai bine de un an de zile, eu și Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînțeles că vom rămâne în relații bune și vom face totul, în continuare, pentru creșterea și educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată ușor, așadar, vă rog să ne respectați intimitatea și decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat și plin de realizări", a scris Catrinel Sandu pe Facebook. La nunta care a avut loc în 2006, Gabi Trifu și Catrinel Sandu au avut două perechi de nași: Simone si Andrei Pavel și Diana și Florin Segărceanu.

Loading...

Citește și

 • Anunț bombă pe sfârșit de 2017! Unul dintre cele mai sudate cupluri de persoane publice și-a anunțat divorțul. Catrinel Sandu, fostă bebelușă la Cronica Cârcotașilor, a anunțat prin intermediul rețelelor sociale despărțirea legală de Gabi Trifu, cu care s-a căsătorit în 2007 și alături de care trăia în Florida, SUA.

 • catrinel sandu verigheta

  După o nuntă ca în poveşti cu 250 de invitaţi în 2007 şi o viaţă liniştită pe tărâm american, Catrinel Sandu a anunţat că se desparte de soţul ei, tenismenul Gabriel Trifu. Vestea a căzut ca o bombă în rândul apropiaţilor lor, dar se pare că mariajul celor doi se clătina din temelii încă de acum un an. Click! vă prezintă semnele care dădeau de bănuit că între soţi s-a instalat răceala.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1