EXCLUSIV Medicii s-au chinuit 10 zile să o salveze pe Christine Valmy! "Regina cosmeticelor" avea probleme cardiace de 15 ani

valmy_casa_mea.jpg

christine valmy
Christine Valmy, în intimitatea reşedinţei sale
Foto: Casa Mea
Citeste tot despre: 

Christine Valmy (88 de ani) s-a stins din viaţă, duminică noapte, după o lungă suferinţă. Femeia de afaceri, supranumită "regina cosmeticelor", a fost cu sănătatea în piuneze în ultimii ani. A ajuns la spital în urmă cu zece zile din cauza unei pneumonii severe. După manevre repetate ale medicilor starea ei s-a agravat, iar specialiştii, deşi au încercat imposibilul, nu au mai putut să o salveze.

Viaţa Christinei Valmy în ultimii ani a fost un adevărat calvar. "Regina cosmeticelor" era bolnavă de diabet, afecţiune pentru care urma tratament cu insulină, şi suferise două accidente vasculare cerebrale, cel mai recent în această toamnă când a fost internată la o clinică privată din Capitală şi a primit tratament la Spitalul de Urgenţă Floreasca. În paralel cu toate aceste probleme, femeia de afaceri avea mari probleme cardiace de 15 ani. Suferise intervenţii chirurgicale pe cord în urma cărora i se montaseră două stenturi şi avea un concentrator de oxigen la domiciliu pentru că exista riscul ca în orice moment să se sufoce. În urmă cu zece zile ea a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală cu o pneumonie severă.

"Doamna a fost internată cu infecţie pulmonară, a aspirat lichid gastric care a ajuns în plămâni. Acest lucru  a dusla complicaţii. A fost intubată şi a respirat doar cu ajutorul aparatelor. S-a încercat detubarea, însă pacienta obosea repede. S-a suprainfectat pulmonar, pe acest fond. A fost mutată la secţia de Anestezie Terapie Intensivă, dar duminică noapte inima i-a cedat. Decesul a survenit în urma unui cumul de probleme medicale, neurologice, cardiace şi respiratorii", au declarat pentru Click! surse medicale.

Christine Valmy avea 88 de ani şi a lăsat în urmă o fiică îndurerată. Afacerista s-a măritat de tânără. La 22 de ani, a făcut un copil, dar la 29 de ani soţul ei şi-a găsit o iubită şi a cerut divorţul.

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Christine Valmy, supranumită „Regina Cosmeticelor", în vârstă de 88 de ani, s-a stins din viață, duminică seara (18 ianuarie), din cauza unei complicaţii pulmonare severe, pe fondul unei suferinţe cardiace cronice.