EXCLUSIV! Mădălin Voicu şi-a dat fosta nevastă în judecată, de Sărbători

poza-mare.jpg

Artistul şi pictoriţa Carmen Olteanu au divorţat în vară, la notar, însă acum se ceartă pe programul de vizitare a celor doi copii

Unii împachetează sarmale de Sărbători, alţii fac drumuri la Judecătorie. Aşa a procedat Mădălin Voicu, politicianul fiind scos din sărite de discuţiile pe care le tot are cu fosta soţie, din cauza celor doi copii ai lor. Enervat că nu poate să-i vadă când doreşte, Voicu i-a intentat proces fostei neveste, la Judecătoria Sectorului 1. Pe 29 decembrie, cu trei zile înainte de Revelion!

Divorţul dintre Mădălin Voicu (65 de ani) şi Carmen Olteanu (37 de ani), consemnat în vara lui 2017, părea liniştit şi amiabil. Cei doi soţi s-au separat la notar, după o relaţie de 17 ani, dintre care doi de mariaj, şi stabiliseră şi detaliile legate de cei doi minori ai lor, Ştefan (8 ani) şi Ion (6 ani).

lamare7987987.jpg

În vară, Carmen Olteanu a fost la mare doar cu cei doi băieţi. Părea tristă

 

“Am divorţat, dar nu vreau să fac mare tam-tam cu chestia asta. Sunt în regulă, sunt foarte bine, îmi duc viaţa liniştit. Chiar dacă am divorţat, nu există o restricţie în privinţa programului. De fapt, nici nu se poate pune problema de program, căci eu îmi văd copiii ca şi înainte. Asta e o chestiune de bună înţelegere”, declara Mădălin Voicu pentru Click!, în luna octombrie, când a ieşit la lumină ştirea divorţului. Ei bine, iată că înţelegerea n-a durat prea mult, căci în prag de Revelion, Mădălin Voicu, acum secretar de stat la Ministerul Culturii, a dat cu subsemnatul la Judecătoria Sectorului 1, unde a deschis proces pe numele fostei neveste, motivul fiind stabilirea programului de vizitare a celor doi minori.

“La notar am stabilit chestiuni sumare, în sensul că ne înţelegem cum şi când ne împărţim statul cu copiii, dar eu nu am reuşit să mă înţeleg cu mama lor. Pentru că ea a impus, nu s-a înţeles cu mine. Eu fiind un om foarte ocupat, pot lua băieţii doar în anumite zile şi nu când doreşte ea, mai ales că ei stau la ea, şi nu la mine, deşi avem custodie comună. Divergenţele apar când mă obligă să-i iau când doreşte ea şi nu pot eu”, a declarat ieri, pentru Click!, celebrul dirijor şi violonist.

taxi87897.jpg

Click! l-a surprins, în iunie, pe Mădălin Voicu, intrând într-un bloc din Pantelimon. A ajuns noaptea, cu taxiul

 

Mădălin Voicu ne-a mai precizat că zilele acestea se bucură de prezenţa băieţilor, pentru că mama lor nu se află acasă. “Băieţii sunt la mine din 28 decembrie şi vor sta până pe 8 ianuarie. Mama lor este în vacanţă”, ne-a mai spus Voicu. Politicianul trebuie să se înarmeze cu multă răbdare după acest demers, căci procesele care implică minori sunt lungi şi anevoioase. În showbiz sunt o mulţime de exemple, dintre care amintim doar cazurile cuplurilor Adriana Bahmuţeanu-Silviu Prigoană, Iulia şi Mihai Albu, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor etc. În toate cazurile, procesele au durat cel puţin doi ani. În tot acest război, Mădălin Voicu are sprijinul actualei iubite, cu care şi-a refăcut viaţa după divorţ, dar şi sprijinul necondiţionat al celorlalţi copii: Ioana, Tudor şi Mădălin Voicu Junior, pe care îi are din căsnicia cu Adriana. 

Are 7 copii cu 5 femei

copil11111.jpg

Mădălin Voicu Junior (45 de ani), primul copil

 

Cristi Borcea nu e singurul cu 7 copii, făcuţi cu mai multe femei. Mădălin Voicu e în aceeaşi situaţie şi nu s-a ferit să recunoască. El are doi băieţi cu Carmen Olteanu, pe Ştefan (8 ani) şi pe Ion (6 ani), doi copii cu fosta soţie, Adriana, pe Ioana (29 de ani) şi pe Tudor (26 de ani), pe Mădălin Voicu Junior (45 de ani), dintr-o relaţie anterioară, şi încă doi băieţi nerecunoscuţi, stabiliţi în străinătate, proveniţi tot din iubiri pasagere. “Mai am doi copii, Bogdan şi Alex. Unul trăieşte în Franţa, celălalt în Italia”, declara politicianul în 2008, la matinalul de la OTV. Ulterior, el a detaliat pentru Click!: “Băieţii nu poartă numele Voicu. Mamele lor susţin că sunt ai mei, dar eu nu am făcut un test ADN, ca să mă conving dacă sunt sau nu tatăl biologic. Oricum, nu le-am plătit niciodată pensie alimentară”, ne-a spus el.

copil2222.jpg

Ioana (29 de ani) şi Tudor (26 de ani), copiii din prima căsătorie

Şi deşi relaţiile cu mamele s-au deteriorat, Voicu a încercat să rămână aproape de copii. Cel puţin, pe cei mici, pe care îi are cu Carmen, îi vede des. “Ştefan e la şcoală în clasa a doua, iar Ioan, în grupa mare la grădiniţă. Ăştia mici mă ţin într-un tonus care îmi face bine. Îi iubesc pe toţi copiii extraordinar de mult şi ei mă iubesc, în special ăştia mici, pentru că mă văd mai des cu ei”, a spus politicianul la emisiunea lui Cristi Brancu. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • madalin voicu divort carmen olteanu

    Discreţia îl caracterizează pe Mădălin Voicu atunci când vine vorba de viaţa lui amoroasă. Politicianul a făcut recent o mărturisire surpinzătoare legată de pictoriţa Carmen Olteanu. Fostul deputat a declarat că s-a despărţit de cea de-a doua soţie, femeia care i-a dăruit doi copii, şi că în prezent se iubeşte cu altcineva. Cei doi se căsătoriseră în mare secret în vara lui 2015, iar separarea s-a produs fără prea mare tam-tam.

  • Bucurie mare în familia politicianului Mădălin Voicu. Fiul lui, Mădălin Jr., s-a însurat vineri cu femeia cu care se iubeşte de un an şi jumătate. Mai mult, celebrul artist va deveni şi bunic, pentru că proaspăta noră este însărcinată în ultimul trimestru.

  • Mădălin Voicu are de ce să fie mândru. Tânăra lui soţie nu e numai frumoasă şi talentată, ci şi o mamă-model. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Carmen Olteanu la mare, cu cei doi băieţi, în timp ce artistul îşi vede de treburi prin Bucureşti.

  • madalin voicu haine vandute parinti garderoba

    Nu este nimic nou sub soare dacă spunem că Mădălin Voicu este un nonconformist. Acţiunile lui din adolescenţă o demonstrează din plin. Politician, violinist şi dirijor, fiul prinţului viorii a făcut mărturisiri surpinzătoare despre gestul pe care a fost în stare să-l facă atunci când a rămas fără bani în buzunar.